وی با اشاره به اینکه از طریق نظام بهره برداری میتوان به خلق شرکتهای کشت و صنعت، شرکتهای سهامی و تولیدی بزرگ اندیشید، افزود: البته این امر کاری نیست که بخش ما به راحتی بتواند از عهده آن برآید، به همین دلیل بین بخشیها باید به آن روی بیاورند.
هاشمی تحول در نظام تعاونیها را یکی دیگر از رویکردهای پیش روی سازمان تعاون روستایی برشمرد و گفت: انتظار می رود، دانش و دانش آموختگان امروز بتوانند ردپایی در هیئت مدیره باز کنند، چرا که تعاونی ها تنها جایگاه بزرگان روستایی نیست.
وی ادامه داد: با توجه به آنکه این بزرگان، فرزندانی تربیت کردند که از ضروریات زمان آگاهی دارند از این رو می توانند یک خزانه فکری برای خبرگان کشاورزی محسوب شوند.
به گفته این مقام مسئول با تغییر در اساسنامه شرکتهای تعاونی در حال شکل گیری تحول در نظام تعاونیها هستیم.
هاشمی با اشاره به ضرورت تجارت محصولات کشاورزی، بیان کرد: در تولید خرما جز اولین و دومین تولیدکننده در دنیا به شمار میرویم و انتظار می رود در تجارت جهانی حرفی برای گفتن داشته باشیم و این در حالیست که در بازار داخلی، مردم خرما را به عنوان محصول اول جهانی در کشور نمیشناسند.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی، گفت: در تولید محصولاتی که برد جهانی دارد باید بتوان برابر با وزن آن در جهان جایگاه ایجاد کرد.
انتهای پیام/