شیرینیهای سنتی، فانتزی
شیرینی های سنتی شامل؛ قطاب، باقلوا ، نان برنجی، کیک یزدی، سوهان عسلی، باسلوق، کلمپه، زبان و ...
و شیرینیهای فانتزی شامل؛ گل محمدی (دانمارکی)، ناپلئونی، پایسیب و...
پیشنهاد می شود شیرینی های عیدتان را معمولا از گروه شیرینی های خشک و بدون خامه انتخاب کنید که مدت زمان ماندگاری بالاتری دارند و با خیال راحت تر می توانید آن ها را برای 2 تا 3 هفته نگهداری کنید.
اما حتما به این نکته توجه کنید که برخی از قنادی ها برای اینکه بتوانند پاسخگوی تقاضای شب عید باشند از چند ماه قبل شیرینی ها را آماده کرده و در انبارها نگهداری می کنند که این امر باعث فاسد شدن زود هنگام شیرینی شده و باید حتما در زمان خرید به بو ، طعم و تازه بودن شیرینی ها دقت کنید .
شیرینی هایی که مدت زمان زیادی است مانده اند معمولا کدر رنگ اند و مزه ماندگی می دهند.
این شیرینی ها بسیار خشک اند و بهراحتی خرد می شوند.
نکته مهم دیگر برای تر و تازه ماندن شیرینی ها این است که حتما از ورقههای شفاف پلاستیکی موجود در بازار استفاده کنید، به این صورت که میتوانید چند متر از این ورقه ها را تهیه کنید و روی شیرینیها را با آن بپوشانید تا هم مانع گرد و خاکی شدن آن ها شوید و هم آن ها را تازه تر نگه دارید.
انتهای پیام/