سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راهنمای خرید شیرینی

پیشنهاد می شود که شیرینی های عیدتان را معمولا از گروه شیرینی های خشک و بدون خامه انتخاب کنید.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، خرید شیرینی در کل کار سختی نیست، ورود به یک قنادی و انتخاب یک شیرینی دلچسب و خوشمزه که دلخواهتان باشد.
اما انتخاب شیرینی برای ایام عید و در زمان هایی که قصد داریم مدت زمان زیادی تازه بماند کمی مسئله را پیچیده تر و مشکل تر می کند.

شیرینی ها معمولا به چند گروه مختلف تقسیم بندی می شود که عبارتند از:


شیرینی‌های سنتی، فانتزی


شیرینی های سنتی شامل؛ قطاب، باقلوا ، نان برنجی، کیک یزدی، سوهان عسلی، باسلوق، کلمپه، زبان و ...


و شیرینی‌های فانتزی شامل؛ گل محمدی (دانمارکی)، ناپلئونی، پای‌سیب و...


پیشنهاد می شود شیرینی های عیدتان را معمولا از گروه شیرینی های خشک و بدون خامه انتخاب کنید که مدت زمان ماندگاری بالاتری دارند و با خیال راحت تر می توانید آن ها را برای 2 تا 3 هفته نگهداری کنید.

اما حتما به این نکته توجه کنید که برخی از قنادی ها برای اینکه بتوانند پاسخگوی تقاضای شب عید باشند از چند ماه قبل شیرینی ها را آماده کرده و در انبارها نگهداری می کنند که این امر باعث فاسد شدن زود هنگام شیرینی شده و باید حتما در زمان خرید به بو ، طعم و تازه بودن شیرینی ها دقت کنید .

شیرینی هایی که مدت زمان زیادی است مانده اند معمولا کدر رنگ اند و مزه ماندگی می دهند.


این شیرینی ها بسیار خشک اند و به‌راحتی خرد می شوند.

نکته مهم دیگر برای تر و تازه ماندن شیرینی ها این است که حتما از ورقه‌های شفاف پلاستیکی موجود در بازار استفاده کنید، به این صورت که می‌توانید چند متر از این ورقه ها را تهیه کنید و روی شیرینی‌ها را با آ‌ن بپوشانید تا هم مانع گرد و خاکی شدن آن ها شوید و هم آن ها را تازه تر نگه دارید.


انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.