سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عباسی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

تحقق اقتصاد مقاومتی در بخش ماشین‌آلات کشاورزی

یک مقام مسئول گفت: سرمایه‌گذاری 5 هزار و 500 میلیارد تومانی در بخش ماشین‌های کشاورزی در سال‎های اخیر بیانگر تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی است.

 کامبیز عباسی رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت صنعت ماشین‌های کشاورزی در سال‌های اخیر، اظهار کرد: در چهار سال گذشته اتفاقات مثبتی در حوزه صنعت ماشین آلات کشاورزی افتاد به طوریکه بخش عمده عرضه کنندگان و تولیدکنندگان ماشین آلات با خروج از رکود مواجه بودند.

وی افزود: با توجه به سرمایه گذاری گسترده در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی و ایجاد بازارهای مناسب برای ماشین‌ها که ناشی از راه‌اندازی خطوط اعتباری مکانیزاسیون در کشور بود، مجددا رونق به بازار ماشین آلات بازگشت.

عباسی از سرمایه‌گذاری 5 هزار و 500 میلیارد تومانی در بخش ماشین‌های کشاورزی طی چند سال اخیر خبر داد و گفت:  براین اساس  95 درصد منابع اعتباری در حوزه صنعت داخلی سرمایه گذاری شد که این امر بیانگر نماد کامل اقتصاد مقاومتی و توجه و برنامه ریزی وزارت جهاد در زمینه حمایت از کار و سرمایه ایرانی است.

این مقام مسئول انبوه تقاضا و گردش مالی مناسب را یکی از راهکارهای خروج از رکود صنعت ماشین آلات کشاورزی بر شمرد.

وی ادامه داد: هم اکنون 250 عرضه کننده ماشین‌های کشاورزی و 300 عرضه کننده لوازم، تجهیزات آبیاری همگی به صورت فعال مشغول به فعالیت هستند، چرا که 95 درصد منابع اعتباری در سال‌های اخیر در حوزه صنعت داخل سرمایه گذاری شد.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون با اشاره به آخرین وضعیت قیمت ماشین آلات، بیان کرد: قیمت ماشین آلات کشاورزی داخلی یک سوم، یک چهارم و یک پنجم قیمت ماشین‌های کشورهای پیشرو است و با توجه به اینکه در حوزه کیفیت تفاوت چندانی با رقبا نداریم،کشاورزان رغبت بیشتری به خرید ماشین‌های تولید داخل دارند.

وی با اشاره به اینکه قیمت مناسب ماشین آلات داخلی پتانسیل بزرگی برای بخش کشاورزی محسوب می شود، گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم بیش از 90 تا 91 هزار دستگاه تراکتور، 2 هزار و 300 دستگاه انواع کمباین غلات، 6 هزار دستگاه کمباین برنج، 185  هزار دستگاه انواع ادوات کشاورزی وارد عرصه شد و به جرئت می‌توان گفت که 35 درصد ناوگان ماشینی بخش کشاورزی در سال های اخیر نوسازی شدند.

انتهای پیام/

راه اندازی خطوط اعتباری مکانیزاسیون، رونق را به صنعت ماشین آلات کشاورزی بازگرداند

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.