سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با ادویه‌ های هندی و خواص درمانی بی نظیر آنها آشنا شوید+تصاویر

در هندوستان ادویه‌ ها نه تنها برای طعم بخشیدن به غذا بلکه به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارند مورد استفاده قرار می‌گیرند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،از آنجا که در آشپزی هندی از روغن و فلفل استفاده زیادی می‌شود، ممکن است غذاهای هندی برای معده سنگین بوده و هضم آن‌ها آسان نباشد. در این مطلب می‌خواهیم به معرفی برخی از بهترین ادویه‌ های هندی بپردازیم و از خوبی‌هایشان برای سلامتی تعریف کنیم.

آنقوزه (Asafoetida)

این ادویه بسیار تند و تیز و قوی است. این ادویه در مقدار بسیار اندک هم می‌تواند طعم دهان شما را عوض کند. شاید برای بار اول عطر این ادویه کمی زننده باشد. آنقوزه برای سیستم گوارش مفید است و مصرف اصلی آن برای کمک به هضم غذا است اما برای تسکین دادن نفخ شکم و سرماخوردگی نوزادان نیز استفاده می‌شود.

 دارچین (Cinnamon)

دارچین دارای طعم خاصی است، چیزی بین شیرینی خفیف و تندی. دارچین به گوارش غذا و همین‌طور کاهش کلسترول و قند خون کمک می‌کند. همین طور برای التیام دادن به سرماخوردگی و حالت تهوع نیز مفید است.

 هل (Cardamom)

هل که به آن Elaichi نیز می‌گویند دو نوع سبز و سیاه دارد. هل از بوی رفع بد دهان، سوء هاضمه و حالت تهوع کمک می‌کند، موجب افزایش اشتها می‌شود و هنگام افسردگی نشاط آور است. از هل می‌توان به عنوان عامل ادرارآور برای دفع بهتر ادرار و خلط آور برای بیرون آوردن خلط از ریه‌ها استفاده کرد.

 میخک (Cloves)

ادویه میخک کاملا طعمی تند و خاصیت ضد باکتری و ضد عفونی دارد. از دوران قدیم در هندوستان برای التیام بخشیدن به دندان‌ درد و در تهیه درمان‌های خانگی از این گیاه استفاده می‌شده است. امروزه در تهیه خمیر دندان‌های مختلفی از میخک به عنوان یکی از عناصر تشکیل دهنده استفاده می‌شود.

 فلفل سیاه (Black Pepper)

علاوه بر افزودن طعم و تندی به غذا، فلفل سیاه به عمل گوارش یاری می‌دهد، محرک، اشتها آور و خلط آور است و در تسکین اعصاب بسیار موثر است. ترکیب فلفل سیاه و عسل می‌تواند یک درمان خانگی بسیار خوب باشد.


بیشتر بخوانید:با این ادویه‌ها چهره خود را زیبا کنید!


 شنبلیله (Fenugreek)

 

شنبلیله در حالت خام بسیار تلخ است اما خواص درمانی بسیار زیادی دارد. این گیاه به تصفیه خون کمک می‌کند، می‌تواند به عنوان عامل ضد یبوست در پاکسازی معده استفاده شود، به سوخت و ساز بدن کمک می‌کند و در رفع بسیاری از مشکلات پوستی موثر است.

زردچوبه (Turmeric)

زردچوبه دارای خاصیت ضد عفونی و ضد التهاب است و می‌تواند زخم‌ها و کبودی‌های جزیی را درمان کند. استفاده مقدار کمی زردچوبه در غذا به طور روزانه بروز آلزایمر را به تعویق می‌اندازد. قدرت زردچوبه در درمان بیماران سرطانی مورد مطالعه است.

 زعفران (Saffron)

زعفران ادویه‌ای گران قیمت است اما در ابعاد وسیعی مصرف می‌شود و یک منبع خوب آنتی اکسیدان است. زعفران برای سلامت قلب نیز مفید است.

 رازیانه (Fennel)

دانه‌های رازیانه حاوی پتاسیوم، فیبر و ویتامین C هستند. رازیانه خاصیت ضد اسپاسم دارد و در نوزادان و کودکان به از بین بردن کولیک کمک می‌کند.

این بار که به رستوران هندی می‌روید به ادویه‌های مختلفی که در تهیه غذا استفاده شده است دقت کنید و از چیزی که می‌خورید بیشتر لذت ببرید.

 منبع:الکوثر

انتهای پیام/

 وقتی ادویه ها جادو می کنند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.