وی افزود: دانشگاه صداوسیما به عنوان تامین کننده نیروی انسانی سازمان درخط مقدم جبهه مقاومت قرار دارد و بسیار مهم، اثرگذار و راهبردی است، اما هنوز با جایگاه واقعیاش فاصله زیادی دارد.
رئیس رسانه ملی به تربیت نیروی متعهد در این دانشگاه اشاره و تصریح کرد: دانشجویان این دانشگاه باید پایبند به ارزشهای اسلامی و انقلابی و متخصص در فنون و مهارتها باشند.
دکتر علی عسکری به اهمیت تربیت دانشجویی متعهد و متخصص در دانشگاه صداوسیما اشاره کرد و افزود: خروجی دانشگاه صداوسیما باید با نیازهای ما مطابقت داشته باشد، اما هنوز با این مهم فاصله داریم.
رئیس رسانه ملی با اشاره به خاطره دیدار مدیران رسانه ملی در سال ۸۴ با رهبر معظم انقلاب گفت: در این جلسه به رغم اینکه مدیران همه بخشهای سازمان حضور داشتند، اما رهبر معظم انقلاب صرفاً از دانشکده صداوسیما (دانشگاه فعلی) نام بردند و به جایگاه مهم آن اشاره کردند.
دکتر علی عسکری در ادامه با بیان اینکه ارتباطات، رسانه و فضای مجازی فوقالعاده پیچیده هستند، گفت: استادان خوبی در دانشگاه صداوسیما داریم و باید با مجاهدت آنها در تراز جهانی عمل کنیم و ضمن به دست آوردن آخرین فناوریها، با تلاش شبانهروزی و مجاهدانه، دانشجویان را متناسب با نیازهای رسانه ملی پرورش و انطباق دهیم.
رئیس سازمان صداوسیما، رویارویی فرهنگی را مشخصه جامعه امروزی عنوان کرد و افزود: زمانی، رویارویی نظامی بر دنیا حاکم بود، اما امروزه، رویاروییهای بزرگ بر مبنای تحولات فرهنگی شکل میگیرند و از این بابت، نقش رسانه فوقالعاده مهم و اثرگذار است.
دکتر علی عسکری سپس به رشد بیرویه شبکههای ماهوارهای اشاره کرد و گفت: در حالی که فضای مجازی بهطور انبوه تخریب جامعه را در دستور کار خود قرار داده، رسانه ملی نیز با اقتدار از فرهنگ و تمدن ملی دفاع میکند و با غیرت، زحمت و فعالیت کارکنانش، در جایگاه نسبتاً خوبی قرار گرفته است. این جایگاه ایستا نیست و کاملاً پویاست و باید فعالیتهای تولیدیمان را تقویت کنیم.
رئیس رسانه ملی در پایان با تأکید بر اینکه باید از اهلبیت (ع) که در طول تاریخ الگوی انسانها بودند سرمشق بگیریم؛ خاطرنشان کرد: کمک میکنیم که دانشگاه صداوسیما بدرخشد و هر روز بیش از گذشته، در مسیر اعتلا و رشد دانشگاه گام برمیداریم.
در پایان این مراسم، از کارکنان و دانشجویان برتر دانشگاه صداوسیما قدردانی شد.
انتهای پیام/