وی یادآورشد: در حوزه خوابگاهی اقدام ارزشمندی که بتازگی صورت گرفته رتبه بندی خوابگاه برای تعیین نرخ اجاره بهاست که این امر باعث عدالت در روند پرداختها شده است.
معاون صندوق رفاه وزرات علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در حوزه تغذیه نیز سیاست صندوق رفاه ارتقا سلف سرویس و سالن غذاخوری دانشگاه هاست.
وی اضافه کرد: ورود دانشجویان از کانون خانواده به دانشگاه یک تغییر محسوب شده که این تغییر همواره با یک سری مقاومتهایی از سوی دانشجویان بویژه در حوزه تغذیه همراه است، زیرا دانشجویان از جو خانواده که جدا میشوند کیفیت غذا و خوابگاه را با کیفیت منزل و غذای خانگی مقایسه میکنند.
معاون صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یادآورشد: هرچند فضای خوابگاه بسیار متفاوت با خانواده است با این وجود یک فرصت ارزشمند برای تجربه اندوزی دانشجویان است که باید نهایت استفاده از آن صورت گیرد.
وی افزود: دیگر مزیت مهم خوابگاههای دانشجویی تبادل فرهنگی است که در قالب آن دانشجوبان با فرهنگ اقوامهای مختلفی آشنا میشوند.
تقی زاده در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: دانشجویان در ارتباط با کمبود امکانات حق دارند دانشگاه خود را نقد کنند.
وی افزود: شاید این دیدگاه وجود داشته باشد که کمبودها ناشی از مشکل مدیریتی است، ولی با شناختی که از مسئولان دانشگاهها داریم میدانیم که آنها با جان و دل برای رفاه دانشجویان تلاش میکنند.
انتهای پیام/م