آذریجهرمی با بیان اینکه باید سندی که در تیر ماه ارائه شده، با آنچه توسعه یافته و مصوب شده تطبیق دهیم، ادامه داد: اکنون سندی مشخص با تعریف واحد و جمع بندی نخبگان کشور در اختیار داریم که فصل الخطاب کار وزارت ارتباطات است.
وی تصریح کرد: برای انطباق آنچه مصوب شده و آنچه در سالهای گذشته برنامه ریزی شده که گزارش انطباق آن هم برای شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی ارسال شده است، 31 پروژه استحصال کردیم اما 6 ماه تا 2 سال طول میکشد که این پروژهها از زمان استحصال تا پیگیری اجرایی شود.
وزیر ارتباطات تأکید کرد: آنچه در قانون برنامه پنجم توسعه آمده به لحاظ فنی از دید همه اجرایی شده است اما در خصوص لفظ شبکه ملی اطلاعات، اختلاف نظرها زیاد بوده و امروز در لایحه زیرساخت این شبکه سندی در اختیار داریم و امیدواریم در لایحه خدمات و محتوا هم که حوزههای مهم و اثرگذاری است شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی به سندی واحد برسند تا روند انجام امور به خوبی پیش برود.
آذریجهرمی بیان کرد: وزارت ارتباطات در لایه محتوا مسئولیتی ندارد، زیرا در لایه خدمات تسهیل کننده و در لایه زیرساخت اجرا کننده است، بنابراین دغدغهای که در جامعه وجود دارد به دو لایه محتوا و خدمات مربوط میشود
وی خاطرنشان کرد: اگر چه لایهها رنگ و بوی فنی دارند اما موضوعات غیرفنی هستند، بنابراین اسناد آن باید بیرون بیاید و دستگاههای متولی وظایفشان تبیین شود.
وزیر ارتباطات گفت: وزارت ارتباطات همواره در کنار مابقی دستگاهها حضور دارد تا آنها بتوانند وظایف خود را به خوبی انجام دهند.
انتهای پیام/