سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش 50 درصدی میزان تولید زعفران در شهرستان سرعین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین از افزایش 50 درصدی میزان تولید زعفران در شهرستان سرعین خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محمد ابراهیم محمدی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین افزود: امسال میزان تولید این محصول در این شهرستان نسبت به سال گذشته 50 درصد افزایش دارد.

وی از برداشت 18 کیلوگرم زعفران خشک از 5.5 هکتار از اراضی زیرکشت این محصول در سرعین خبر داد و افزود: با توجه به سودآوری محصول و شرایط مناسب اقلیمی منطقه برای تولید آن و نیز تمایل کشاورزان منطقه به کشت زعفران پیش بینی می شود کشت این محصول در سال های آینده در منطقه همچنان سیر صعودی داشته باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین اظهار کرد: تغییر الگوی کشت و توسعه و ترویج محصولات استراتژیک و مهم که دارای ارزش ریالی بالایی بوده و نیاز آبی بسیار پایینی هم دارند همسو با سیاست های اقتصاد مقاومتی در اولویت کاری این مدیریت قرار دارد که در این راستا نیز اقداماتی نظیر توزیع رایگان پیاز زعفران در روستاهای تابعه انجام شده است.

زعفران جزو گیاهان قیمتی است که مصارف خوراکی و نیز دارویی داشته و در این میان زعفران سرعین دارای عطر، طعم و رنگ بسیار مناسبی است که در بازارهای فروش نیز مشتریان پر و پا قرصی دارد.

انتهای پیام/ح

برداشت 18 کیلوگرم زعفران در سرعین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.