نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: نتیجه مردمسالاری اسلامی پرورش استعدادهای مردم، اعتماد به آنها و زنده شدن حس اعتماد ملی و اعتماد به نفس در ملت است.
بادامچیان با اشاره به دهه چهارم انقلاب که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «دهه پیشرفت و عدالت» نامگذاری شده است، گفت: امروز پیشرفت در حد قابل قبولی بدست آمده است. پیشرفت در نظام مردمسالاری اسلامی یعنی یک ملت با اتکا به تصمیم، اراده، دانش و ظرفیت خود به صفوف مقدم برسد که رسیده است و باید تکامل یابد.
وی با بیان اینکه روی کار آمدن عناصر سابقاً انقلابی که خط و راهشان را از انقلاب جدا کردهاند، ارتجاع محسوب میشود، گفت: امروز اشرافیگری و امتیازطلبی مسئولان، بی مبالاتی به بیتالمال و بی توجهی به طبقه مستضعف نوعی حرکات ضد انقلابی است.
نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه راه حل اساسی مشکلات اقتصادی کشور را تکیه بر ظرفیتهای درونی مردم بجای اعتماد به بیگانگان عنوان کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی، درونگرا و بروننگر است. جلب سرمایهگذاری خارجی بشرطی مفید و موثر خواهد بود که سررشته و تدبیر کار بدست مدیران داخلی باشد.
وی با بیان اینکه دشمنان تهدیدات، حرفها و نقشههای علنی و غیرعلنی زیادی را علیه انقلاب اسلامی در نظر گرفتهاند، گفت: در نظام اسلامی متکی بر مردم، روز به روز قویتر خواهیم شد و همانگونه که امام خمینی(ره) میفرمود، آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند.
بادامچیان با تاکید بر اینکه هدف در انقلاب اسلامی حاکمیت اسلام خالص بود، اظهار کرد: حاکمیت اسلام و استقرار بنیادی عدالت، پیشرفت، آبادانی، درستی، ارزشگرایی و روابط برادرانه داخلی و خارجی با تشکیل دولت کریمه تحقق مییابد.
نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: هر جا مشکل و معضلی بوده ناشی از فاصله گرفتن از اسلام خالص و اعمال سلیقهها، اعم از چپ زدگی، انقلابینمایی، اصولگرانمایی، غربگرایی و غربزدگی و عدم خلوص در نیت و گم کردن اهداف اصلی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: اکنون مردم ما دانستهاند که اصل ولایت و امامت، که توانسته این چهار دهه را در میان این همه دشمنی و توطئه با نگرشهای متضاد و گوناگون اداره کند، میتواند در ادامه راه نیز ایران را به اوج پیشرفت و عدالت و عزت برساند.
نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه با بیان اینکه حزب موتلفه اسلامی برنامه محوری خود را برای آینده در سه محور اساسی تنظیم کرده است، خاطرنشان کرد: این سه محور شامل شورای انتخابات برای تشکیل مجلسی مردمی، ولایی و هماهنگ حزبی و تعیین یک دولت حزبی و بازنگری در موتلفه اسلامی برای انجام رسالت سال آینده و دهه جاری است.
وی گفت: امروز کار بهجایی رسیده است که توده مردم چندان به اصلاحطلب و اصولگرا و اعتدالی و امثال این عناوین توجهی ندارند. آنها بدنبال مجموعه و چهرهای هستند که کارها را حل کند و کشور را از این مشکلات نجات دهند. آنها مجلس کارآمد ارزشی و دولت مقتدر حزبی و هماهنگ با ولایت را میخواهند و حزب موتلفه اسلامی رسالت دارد در این زمینه فعال باشد.
نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: موتلفه اسلامی به عنوان یک حزب مورد اعتماد ولایت، روحانیت، مراجع تقلید و مردم متدین میتواند این خلأ راپر کند، بهشرط آنکه بتواند در انجام وظیفه اداره امور نظام و کشور برنامه و تیم مقبول و مطلوب را ارائه دهد.
انتهای پیام/