وی ادامه داد: پبنه یکی از مواد اولیه مورد نیاز در صنعت نساجی است که در بهترین حالت سالانه 50 تا 60 هزار تن پنبه داریم، درحالیکه دستگاه های نصب شده ما به 180 تا200 هزار تن پنبه نیاز دارند.
وی با اعلام اینکه 13 درصد از کل اشتغال کشور مربوط به صنعت نساجی است، گفت: درحال حاضر 10هزار واحد نساجی دارای پروانه در کشور وجود دارد که اکثر آنان فعال هستند.
شیبانی با تاکید براینکه صنعت نساجی ایران از قاچاق پوشاک لطمه بسیاری می بیند، عنوان کرد: مسئولین باید به موضوع جلوگیری از ورود پوشاک قاچاق و لطمه ای که به صنعت نساجی ایران وارد می کند، بیشتر توجه کنند.
نایب رئیس انجمن صنایع نساجی ایران همچنین به موضوع تجهیزات و ماشین آلات صنایع نساجی ایران اشاره کرد و افزود: از آنجایی که 98 درصد صنعت نساجی ایران توسط بخش خصوصی اداره می شود، واحدها سعی می کنند در حد توان بهترین ماشین آلات را خریداری کنند.
وی با بیان اینکه در طول هشت سال تحریم ایران صنعت نساجی با مشکلات بسیاری مواجه شد، اظهار کرد: هرچند این تحریم ها پیشرفت ما را عقب انداخت، اما درعین حال باعث شد صنعتگران ما ماشین آلاتی نزدیک به ماشین آلات خارجی طراحی و بسازند و یا حداقل ماشین های خارجی موجود را تعمیر و به روز کنند.
شیبانی تاکید کرد: اگر مشکلات بانکی حل شود، در زمینه به روز کردن ماشین آلات و تجهیزان صنعت نساجی در ایران مانعی نداریم.
وی گفت: طی چند سال گذشته با گشایش های اعتباری بین 10 تا 12کارخانه نساجی در ایران راه اندازی شده است.
انتهای پیام/ق