وی خاطرنشان کرد: در زمینه توریسم درمانی و همچنین تولید دارو در این کشور و صادرات آن، هم برای جمهوری آذربایجان و هم کشورهایی که آذربایجان با آنها تجارت آزاد دارد، مذاکرات مبسوطی صورت گرفت.
حریرچی در ادامه گفت: در این دیدار مقرر شد سیستم دارویی کارخانه قبلی که شامل 85 درصد داروی خوراکی که تولید مشترک ایران و آذربایجان خواهد بود، ادامه پیدا کند.
معاون کل وزارت بهداشت تصریح کرد: در زمینه همکاری های آموزشی و پژوهشی مذاکرات متعددی صورت گرفت و مقرر شد که در همه آموزش های کوتاه مدت و تخصصی و فوق تخصصی، همکاری های مشترک داشته باشیم و خصوصا با توجه به مقتضیات منطقه برای سرطان و بیماری های غیر واگیر، پژوهش های وسیعی صورت پذیرد و در حوزه بیماری های عفونی به خصوص در مرزها اقدامات مشترکی انجام شود.
وی با اشاره به بازدیدی که از 2 کلینیک بزرگ این کشور داشت، گفت: به پیشنهاد طرف آذربایجانی مقرر شد 40 مطب، 20 تخت و 3 اتاق عمل و همچنین آزمایشگاه وسیع و جامعی با همکاری های مشترک راه اندازی شود و در شهرهای لنکران و گنجه نیز پیشنهاد همکاری های مشترکی مطرح شد.
حریرچی در پایان با اشاره به اینکه در هیئت اعزامی ایرانی، روسای دانشگاه های علوم پزشکی تبریز و ارومیه، نماینده دانشگاه آزاد اسلامی و نمایندگانی از بیمارستان های خصوصی فعال تهران و تبریز حضور دارند، گفت: مقرر شد هفته آینده هیئت آذربایجان به سرپرستى شاهين مصطفايف وزير اقتصاد آن كشور جهت نهایی کردن مذاکرات انجام شده به تهران بیایند و امیدواریم افق جدیدی برای همکاری های مشترک بین دو کشور ایجاد شود.
انتهای پیام/