وی با بیان اینکه آموزش و ارتقای آموزههای دینی باید در اولویت فعالیتها قرار گیرد، افزود: با وجود فضای مجازی و سرگرمیهای مختلف و گرایش دانش آموزان به مسائل حاشیهای و غیرضروری، رسالت مربیان، فرهنگیان و خانوادهها بسیار خطیر و حساس است.
رکنی حسینی با توصیه به دانش آموزان برای تقویت روحیه خودکفایی علمی و شناخت بیشتر از نیازهای آینده جامعه گفت: دانش آموزان برای رسیدن به بازار کار، تحصیل در رشتههایی که نیاز جامعه و منطقه است را دنبال کنند.
رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه بردخون نیز گفت: برنامههای معنوی موجب فرهنگ سازی و تسهیل ساحت اعتقادی و تربیتی در بین دانش آموزان میشود که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر روی آن تاکید شده است.
ظهیر محمودی با توصیه به تحصیل و تهذیب نفس و کار عاشقانه در مسیر رشد و تعالی، افزود: جشن تکلیف یک روز نیست بلکه یک پروژه کامل اعتقادی است که نباید انتظار داشت بچهها بعد از یک جشن چند ساعته به راحتی همه آزادیهای خود را کنار بگذارند و همه احکام و مبانی را بپذیرند.
وی با تقدیر از دست اندرکاران جشن تکلیف در مدارس اضافه کرد: جشن عبادت از مهمترین مراحل زندگی همه ما است که باید آن را به عنوان دورهای تعیین کننده در زندگی از یاد نبریم.
در ادامه برنامههای متنوعی اجرا شد و هدایایی تقدیم دانش آموزان مکلف شد.
انتهای پیام/م