وی ادامه داد: علاوه بر توان موشکی که برای کشور بازدارندگی ایجاد می کند؛ تمام محققان ایران هم کشور را در برابر دشمنان بیمه و قدرت بازدارندگی برای ایران ایجاد می کنند.
وی با بیان اینکه اعتبارات پژوهشی در کشور ایران اندک است، اظهار کرد: این ۶۲۰ دانشمند ایرانی با وجود محرومیت های مالی و نامهربانی هایی که با آن مواجه هستند بار ۵۰ درصد تحقیقات کشور را به دوش می کشند.
قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: این ۶۲۰ محقق ایرانی بهترین استادان کشور نیز هستند، زیرا آموزش و پژوهش جدا نیست و یک محقق خوب یک معلم خوب هم محسوب می شود.
آخوندزاده توسعه روابط بین المللی را لازمه رشد علمی کشور دانست و افزود: در دو سال گذشته توسعه روابط بین الملل در دستور کار بود و همایش امسال دست یابی به مرجعیت علمی انسان با تمرکز و امنیت لازمه توسعه علمی برگزار می شود زیرا برای دستیابی به توسعه علمی امنیت نیاز است و این امنیت با اتحاد شکل میگیرد.
آخوندزاده یادآور شد: امروز در همایش مرجعیت علمی به پاس امنیتی که داریم از ناخدا یکم تکاور هوشمند صمدی که در ۳۴ روز در دوران دفاع مقدس با یک گردان خرمشهر را حفظ کردند به عنوان قهرمان ملی قدردانی می کنیم.
انتهای پیام/