وی در ادامه افزود: احداث باغ دیم در اراضی شیبدار کشور در برنامه ششم توسعه گنجاندهشده است و در این طرح مناطقی با بارندگی بیش از ۳۰۰ میلی متر اولویت خواهد داشت که بر همین اساس در استان سمنان نیز این اراضی شناسایی و کار مطالعاتی آنها به پایان رسیده است.
مدیرکل دفتر امور میوههای سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی از راهاندازی سامانه الکترونیکی در اجرای توسعه باغات خبر داد و گفت: با توجه به اینکه بخش زیادی از کشور با پدیده ریزگردها مواجه است بنابراین پیشبینی میشود این طرحها بتواند به کنترل ریزگردها و حفاظت از منابع آبوخاک و تقویت اکوسیستم طبیعت موثر باشد.
حاجی وند در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه اجرای این طرح در اشتغال پایدار مناطق موثر است بنابراین طرح احداث باغات در اراضی شیبدار از تخریب مراتع و تجاوز به منابع طبیعی جلوگیری میکند و از سوی دیگر هدفگذاری جهاد کشاورزی نیز بر اساس طرحهای توجیهپذیر میتواند به رونق اقتصادی کمک کند.
وی افزود: تخصیص نیافتن اعتبارات، نبود زیرساختهای لازم و کمبود بهرهگیری از فناوریهای نوین در تولید محصولات باغی از جمله چالش های اصلی این طرح محسوب میشود که امیدواریم باهدف گذاری این طرح در برنامه ششم توسعه و واگذاری اراضی مستعد بتوانیم به تحقق این طرح کمک کنیم.
انتهای پیام/ب