وی در نشست مشورتی اعضای این کمیسیون با نهادهای حکومتی و بین المللی از عدم تامین امنیت مراکز رای دهی در روند انتخابات ابراز نگرانی کرد و تاکید نمود که مردم نباید از حق رای دهی محروم شوند.
معاون عملیاتی کمیسیون انتخابات افغانستان تاکید کرد که همکاری نهادهای حکومتی و بین المللی برای تامین شفافیت در انتخابات مهم است و نهادهای امنیتی باید در این زمینه همکاری به موقع و مطابق به پلان عملیاتی کمیسیون انتخابات در زمینه تهیه فهرست رای دهندگان را داشته باشند.
وسیمه بادغیسی افزود: تهیه و تدارک مواد برای ثبت نام رای دهندگان در دفاتر مرکزی در حال پایانی خود قرار دارد و بسته بندی و انتقال مواد ثبت نام رای دهندگان به مراکز ولایات و ولسوالیها از اول ثور تا ۱۳ ثور صورت میگیرد.
به نوشته دری نیوز، خانم بادغیسی تصریح کرد که روند تهیه فهرست رای دهندگان از اواخر ماه ثور آغاز می شود و تا ۱۳ ماه جوزا به پایان میرسد.
به گفته وی، تهیه فهرست رای دهندگان در روند انتخابات، یک امور بنیادی است که بر اساس تذکره ورقی صورت میگیرد.
انتهای پیام/