سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس پلیس فتا استان یزد خبر داد:

کلاهبرداری 50 میلیون ریالی با عنوان فروش شیشه و بلور

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان یزد گفت: متاسفانه با روی آوردن کاربران به شبکه‌های اجتماعی برای خرید و فروش، دچار مشکلاتی می‌شوند که سوءاستفاده‌های مالی از جمله این مشکلات می‌باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ دوم ابوطالبی اظهار کرد: با اعلام شکایت از سوی فردی مبنی بر اینکه از طریق خرید شیشه و بلور در شبکه اجتماعی مبلغ 50 میلیون ریال از وی کلاهبرداری گردیده است، پس از انجام شکایت شاکی‌، پرونده‌ای در پلیس فتا تشکیل گردید.

وی افزود: ماموران پلیس فتا پس از اخذ اظهارات شاکی پرونده و همچنین با رویت مستندات ارائه شده (‌پرینت حساب و چت‌هایی که صورت گرفته بود بین شاکی و متهم‌)، تحقیقات خود را شروع کردند.

سرهنگ ابوطالبی گفت: شاکی در اظهارات خود مدعی گردید که در پی رؤیت شبکه‌ها و کانال‌های اجتماعی باتوجه به فعالیتم در بازار آزاد به تبلیغی برخورد نمودم که مدعی شده بود چند کارتن بلور و شیشه که عکس‌هایی در این زمینه نیز پیوست تبلیغ بود با قیمت مناسب به فروش می‌رسد که بنده با ارسال پیام، شرایط خرید را سوال نمودم و از کم‌و کیف اجناس سوال نمودم که پس از جلب اطمینانم از سوی متهم شماره حساب اخذ نمودم و نصف بیشتر مبلغ را ارسال نمودم، لذا پس از ارسال رسید تراکنش مورد نظر، فروشنده پاسخگو نبوده و اقدام به بلاک من نموده و شماره تماس وی نیز خاموش بود.

این مقام ارشد انتظامی گفت: پس از شناسایی متهم مشخص گردید وی در یکی از شهرهای جنوبی کشور ساکن می‌باشد که با هماهنگی های لازم با مقام قضایی، پرونده همراه با مستندات پرونده برای دستگیری متهم به استان مورد نظر نیابت داده شد.

سرهنگ ابوطالبی هشدار داد: شهروندان عزیز توجه داشته باشند که خرید کالا در شبكه‌های اجتماعی همانند خریدهای اینترنتی نیاز به دقت عمل بیشتری دارد چرا که فقط با دیدن یك تبلیغ نمی‌توان اصالت كالا را اثبات كرد و حتی المقدور در خریدهای شبكه‌ای وجه را پایان معامله و حضوری پرداخت کنیم.

وی ادامه داد: کاربران در رصد شبکه‌های اجتماعی این نکته را مد نظر داشته باشند، احتمال اینکه در بعضی از کانال‌ها، تبلیغاتی با بهانه های متفاوت اعم از فروش کالا یا نرم افزار‌های روتوش عکس و ... ممکن است آلوده به بدافزار بوده و کاربران با کلیک بر روی تبلیغ مورد نظر برای خرید یا نصب تبلیغ مورد نظر، ویروسی مخرب با هدف سرقت اطلاعات بانکی برای آنها ارسال خواهد شد.

رئیس پلیس فتای استان یزد در پایان خطاب به شهروندان گفت: کاربران فضای مجازی می‌توانند از تمام مطالب آموزشی در سایت پلیس فتا به آدرس www.CyberPolice.ir استفاده کنند و جهت ارتباط با پلیس فتا از طریق ثبت فوریت های سایبری بخش گزارش مردمی اقدام کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.