به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛گودرز باقری فرد با بیان اینکه امسال یک هزار و 900 هکتار کشت گیاهان
وی افزود: طرحهای کشت گیاهان دارویی پس از پنج تا هفت سال مراقبت برای بهره برداران درآمدزا خواهد شد.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت:از هر هکتار گیاه دارویی آنغوزه 100 کیلوگرم شیرابه برداشت میشود که 120 میلیون ریال درآمد برای بهره برداران دارد.
باقری فردعنوان کرد: بخش اعظم شیره تولید شده به کشورهایی نظیر هند، کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی صادر میشود.
وی بیان کرد: تاکنون 36 هزار و 200 هکتار از مراتع کهگیلویه و بویراحمد در مناطق تنگ سرخ، تل گاه، سرداب، مله شوره و کاکان و مناطق مستعد دیگر زیر کشت گیاهان دارویی آنغوزه و باریجه رفته است.
وی گفت: امسال هفت هزار و 472 کیلوگرم شیرابه آنغوزه از سوی بهره برداران تولید شده است.
باقری فرد افزود: طرح کپه کاری با هدف غنی سازی پوشش گیاهی مراتع با کشت گونه آنغوزه و آگروپایرون علاوه بر احیای مراتع به درآمدزایی خانوارهای بهره بردار کمک خواهد کرد.
وی با اشاره به اهمیت عرصه های جنگلی و مرتعی در افزایش درآمد جوامع محلی بر افزایش مشارکت های مردمی برای حفظ این گنجینه های ارزشمند طبیعی تاکید کرد و گفت: از مردم خواست می کنیم تا با پیشگیری از آتش سوزی در جنگلها و مراتع و گزارش متخلفان قاچاق چوب درختان جنگلی به حفظ منابع طبیعی کمک کنند.
وی افزود: حفاظت از ذخیره گاه های نادر مرتعی از دیگربرنامه های منابع طبیعی برای صیانت از این سرمایه های ارزشمند است که این اقدام در عرصه ای به مساحت 715 هکتار انجام شد.
انتهای پیام/غ