وی تصریح کرد: در این نشست سوالات و محورهای استیضاح با حضور نمایندگان درخواستکننده استیضاح و وزیر جهاد کشاورزی بررسی میشود.
پاپیزاده در ادامه محورهای استیضاح را به شرح زیر قرائت کرد:
1-عدم توانایی در تنظیم بازار محصولات داخلی کشاورزی به علت واردات بیرویه و متضرر شدن کشاورزان و عدم توانایی ایجاد بازارهای صادراتی برای محصولات داخلی.
2-عدم توجه به گزارشات سازمان بازرسی در تخلفات مالی در بعضی شرکتهای تابعه وزارت جهاد بر اساس گزارش دیوان محاسبات و عدم اجرای بند 44 قانون اساسی در واگذاری شرکتهای تابعه وزارت کشاورزی همچون جهاد استقلال و مادر تخصصی و صندوق حمایت و شرکت امور دام و شرکت خدمات بازرگانی، شرکت شهرکهای کشاورزی، سازمان تعاون روستایی و شرکت خدمات حمایتی.
3-عدم کنترل قیمت شکر و ورشکستگی کارخانه قند و شکر و چغندر کاران که در اثر واردات بیموقع شکر صورت گرفت.
4-عدم سرمایهگذاری زیرساختی و تولید ماشین آلات مدرن کشاورزی در کشور که بتواند میزان ضایعات برداشت محصولات کشاورزی را کاهش دهد.
5-استفاده از بازنشستگان در بدنه مدیریت وزارت جهاد کشاورزی و عدم ایجاد سرمایه مدیران جوان در وزارت جهاد کشاورزی.
6-نگاه بسیار ضعیف وزارت جهاد کشاورزی در حمایت از صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی.
7-عدم نظارت دقیق بر اجرای طرح مقام معظم رهبری در مورد اراضی 550 هزار هکتاری خوزستان.
8-بیتوجهی به گسترش سریع پروژههای آبیاری و زهکشی و عدم توجه به اجرای صحیح روشهای نوین آبیاری.
9-بیتوجهی به عشایر کشور.
10-بر خلاف صراحت قانونی اجرای برنامه ششم توسعه به خصوص در ارتباط با خرید تضمین گندم، پرداخت به موقع اقدام نگردید و سود حاصل از تأخیر تعلق نگرفت.
11-ورود محصولات زراعی و باغی به کشور در فصولی که محصول به قدر کافی در بازار و سردخانهها وجود دارد و خلاف صریح قانون است.
12-دلایل تخصیص تسهیلات بانکی با بهره بالا به بخش کشاورزی و عدم دفاع مناسب وزیر در شورای پول و اعتبار نسبت به کاهش سودهای وامهای کشاورزی با توجه به پیشنهادات ارائه شده به ایشان توسط کشاورزان.
انتهای پیام/