وی افزود: البته میتوان قدرت را در جهت ترویج اسلام انقلابی، خدمت به مردم و حل مسائل کلیدی جامعه به کار برد اما احزاب به طور کلی برای کسب کرسیهای مجلس و کابینه دولت به فعالیت میپردازند.
سجادی تصریح کرد: یکی از کارکردهای حزب در جهان کسب قدرت است و در سراسر دنیا حزبها هستند که کشورها را اداره میکنند و معتقدم در ایران نیز اگر حزبی قوی و فراگیر باشد قانون احزاب برای آن مانعی ایجاد نمیکند.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری بیان کرد: ممکن است قانون احزاب در روند کسب قدرت یک حزب کندیهایی ایجاد کند اما تشکلها باید به تولید اندیشه سیاسی پرداخته و بدنه مردمی داشته باشد و رویکرد آنها به گونهای باشد که مردم بتوانند به آنها اعتماد کنند لذا اگر یک تشکل سیاسی به صورت حرفهای و انقلابی عمل کند، قانون احزاب منعی برای آن نخواهد داشت.
وی تأکید کرد: البته قانونهای ساخته دست بشریت همیشه اشکالاتی نیز دارند و بنده معتقدم که اگر در قانون جدید احزاب مشکلاتی وجود دارد از این رو خانه احزاب موظف است که آنها را به مراجع ذیربط ارسال کند.
سجادی در پایان خاطرنشان کرد: بسیاری از مدیران احزاب، دبیران کل و اعضای شورای مرکزی در کنار فعالیت حزبی خود دهها شغل نیز دارند اما لازم است که فعالیت حزبی در کشور حرفهای باشد.
انتهای پیام/