سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس انستیتو پاستور ایران خبر داد:

اختصاص ۱۰۰ میلیون دلار از صندوق ذخیره ارزی برای تولید ۲ واکسن جدید با اذن مقام معظم رهبری

بیگلری از اختصاص ۱۰۰ میلیون دلار از صندوق ذخیره ارزی برای تولید ۲ واکسن جدید با اذن مقام معظم رهبری خبر داد.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علیرضا بیگلری رئیس انستیتو پاستور ایران با اشاره به ضرورت اضافه شدن دو واکسن "پنوموکوک" و "روتاویروس" به برنامه ایمن سازی کشور، گفت: پس از انجام مطالعات مربوط به این دو واکسن، رایزنی هایی با سیاستگذاران کشور و مجلس شورای اسلامی انجام شد و با اذن مقام معظم رهبری، 100 میلیون دلار از محل صندوق ذخیره ارزی برای تامین و تولید این دو واکسن اختصاص یافت.

بیگلری با اعلام این خبر اظهار کرد: هدف اصلی از اضافه شدن این دو واکسن به برنامه ایمن سازی کشور این است که انستیتو پاستور بتواند در قالب قراردادهای منعقد شده با سازندگان این واکسن ها در دنیا، تکنولوژی تولید آنها را به کشور وارد کند.

برنامه های انستیتو پاستور  برای تولید داخلی واکسن

وی تصریح کرد: شرط اصلی موافقت با اختصاص بودجه از محل صندوق ذخیره ارزی برای تامین این دو واکسن، انتقال تکنولوژی و تولید داخلی این دو واکسن است.

رئیس موسسه انستیتو پاستور ایران در خصوص برنامه های این موسسه برای تولید داخلی این دو واکسن، گفت: بر اساس پیش بینی های انجام شده باید بتوانیم در بازه زمانی 3 تا 5 ساله، این دو واکسن را در کشور تولید کنیم تا علاوه بر پوشش جمعیت هدف در کشور، به صادرات این محصولات نیز بپردازیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۴۷ ۱۲ اسفند ۱۳۹۶
حالا این دوواکسن قراره ازچه بیماری پیشگیری کنه؟؟!!بودجه اش راچه گونه محاسبه کردند؟؟!!
ناشناس
۱۶:۳۵ ۱۲ اسفند ۱۳۹۶
بسیار عالی