ابراهیمی افزود: قطعه سازان داخلی، از جهت کیفیت، نظارت سازمان های مختلف و بازاریابی تفاوت های بسیاری با هم دارند.
وی تصریح کرد:شرکت های قطعه سازی که با 2 خودرو ساز بزرگ کشور کار می کنند،به میزان کمتری می توانند وارد بازار شوند زیرا قانونی وجود دارد که این شرکت ها فقط می توانند 5 درصد از تولیدات خود را در بازار به فروش برسانند.
این فعال حوزه قطعه سازی عنوان کرد:از طرف دیگر،شرکت هایی که محصولات خود را به بازار می دهند به صورت غیر رسمی مورد مجازات خودروسازان داخلی واقع می شوند، به این معنا که بدهی این شرکت ها دیرتر پرداخت می شود و حجم طلبشان از خودروسازان به مرور زیاد می شود.
وی به تشریح دلایل پایین بودن صادرات قطعات ایرانی پرداخت و گفت:دلیل اصلی این امر،این است که حاشیه سود صادرات بسیار کم است و تا جاییکه بازار داخلی باشد،قطعه سازان به سراغ صادرات نمی روند.
وی ادامه داد:شاید یک دلیل پایین بودن سود صادرات، این باشد که آنها به راحتی ما را به دلیل کیفیت یک قطعه جریمه می کنند و ما هم توانایی مالی برای اعزام کارشناس به اروپا برای بررسی صحت موضوع را نداریم.
این قطعه ساز داخلی در خاتمه تاکید کرد:افزایش طلب قطعه سازان از دو شرکت خودروسازبزرگ موجب وارد آمدن لطمه های بسیار به این صنایع کوچک و متوسط کشور می شود و به منظور تقویت صنعت قطعه سازی کشور این مشکل باید هرچه سریعتر برطرف شود.
انتهای پیام/