سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حمله فوتباليست مشهور برای ضرب و شتم داور +تصاویر

جرارد پیکه پس از توقف بارسا در زمین لاس پالماس به قدری از داوری بازی عصبانی بود که قصد حمله به داور را داشت.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بارسلونا دیشب در زمین لاس پالماس با تساوی 1-1 متوقف شد تا دو امتیاز حیاتی را در جزایر قناری از دست بدهد.

متئو لاهوس، داور بازی، قضاوتی بحث برانگیز داشت و در نیمه اول از اخراج مسلم گلر لاس پالماس چشم پوشی کرد و در نیمه دوم نیز یک پنالتی عجیب به ضرر بارسا گرفت.

پس از اتمام بازی، پیکه، مدافع ارزشمند بارسا که در این بازی روی نیمکت بود و فرصت پیدا نکرد وارد میدان شود، منتظر خروج داور از زمین بود.


بیشتر بخوانید: تفاوت عمده بارسلونا با بقیه تیم‌ها در چیست؟


او که به شدت خشمگین به نظر می رسید، قصد رفتن به نزد داور را داشت که کارلس ناوال، سرپرست بارسا به موقع مانع او شد؛ با این حال پیکه از همان جا برای لاهوس خط و نشان می کشید و او را تهدید می کرد. مشخص نیست اگر سرپرست بارسا دخالت نمی کرد، چه اتفاقی بین پیکه و داور رخ می داد.

منبع: ورزش سه

انتهای پیام/

حمله پیکه برای ضرب و شتم داور! +تصاویر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
جیوه
۱۶:۲۲ ۱۱ اسفند ۱۳۹۶
این چه کاری از انسانیت به دور