سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امدادرسانی به ۳۳۰ نفر گرفتار سیلاب درجنوب سیستان و بلوچستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: همزمان با وقوع سیلاب در چهار روز گذشته در جنوب استان به ۳۳۰ نفر از مردم جنوب استان امدادرسانی شد.

رسول راشکی مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: همزمان با وقوع سیلاب در چهار روز گذشته در جنوب استان به ۳۳۰ نفر از مردم شهرستان‌های سراوان، نیکشهر، فنوج، کنارک، سرباز و چابهار امدادرسانی شد.

راشکی افزود: در پی بارندگی‌ها و وقوع سیل و آبگرفتگی از روز یکشنبه هفته جاری امدادگران جمعیت هلال احمر به محض اطلاع به مناطق سیل زده عزیمت کرده و پس از ارزیابی‌های لازم ۱۸ تیم عملیاتی به مناطق سیل زده اعزام شدند.

وی ادامه داد: با توجه به وقوع سیل و نیاز به اسکان افراد آسیب دیده، مناطق امن شناسایی و چادر‌های امدادی مستقر و ۲۷۲ نفر در این چادر‌ها اسکان داده شدند.

وی توزیع ۵۲ تخته موکت، ۵۸ دستگاه چادر امدادی، ۱۷۳ تخته پتو، ۱۳۴ کیلوگرم نایلون، ۴۰ شعله فانوس و والر، ۲۰۰ قوطی انواع کنسرو و ۵۵ کیلوگرم برنج را از جمله اقلام توزیع شده بین مردم سیل زده جنوب استان ذکر کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به تداوم بارندگی‌ها تا اوایل هفته آینده کمک رسانی همچنان ادامه دارد.

راشکی تصریح کرد: امدادگران هلال احمر در حالت آماده باش قرار دارند تا در صورت بروز هرگونه حادثه‌ای امدادرسانی سریع و به موقع به حادثه دیدگان ارائه دهند.

به گفته مرتضی فرجی کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان بیشترین بارندگی در شبانه روز گذشته با ۳۹ میلی متر مربوط به بهشت آباد بمپور در جنوب این استان بوده است.

وی ادامه داد: از شب گذشته بارش‌های خوبی در سطح سیستان و بلوچستان گزارش شده که بیشترین آن بعد از بمپور، با ۲۷ میلی متر در توابع فنوج، ۲۰ میلی متر در توابع خاش، ۱۸ میلی متر در توابع سرباز و ۱۷ میلی متر در توابع سراوان رخ داده است.

وی افزود: بارندگی‌ها تا روز شنبه در سطح سیستان و بلوچستان به ویژه نیمه جنوبی تداوم دارد.

وی تصریح کرد: در این مدت احتمال بارش در محدوده شهرستان‌های فنوج، قصرقند، نیکشهر، غرب سرباز و ارتفاعات جنوبی دلگان، بزمان، ایرانشهر و سراوان بیشتر است به طوری که در برخی مناطق سیلابی شدن مسیل‌ها و آبگرفتگی معابر رخ خواهد داد.

 سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومتر مربع (معادل ۵/۱۱ درصد مساحت کشور) و ۱۹ شهرستان و بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می‌شود.

این استان به لحاظ شرایط جغرافیایی و وسعت زیاد در برخی مواقع همزمان چندین پدیده از جمله توفان، خشکسالی، بارندگی، سیل و مواج شدن دریا را تجربه کرده است.

انتهای پیام/ع

سیلاب درجنوب سیستان وبلوچستان 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.