مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛گفت:غذاهای سنتی و محلی و دستبافته های یزد، در دومین جشنواره سفره ایرانی _فرهنگ گردشگری به میزبانی استان سیستان و بلوچستان، معرفی می شود.
فاطمه دانش یزدی افزود : در این جشنواره که از تاریخ نهم اسفندماه آغاز شده است تا یازدهم اسفندادامه دارد، 6 غرفه به استان یزد تعلق گرفته که در آنها غذاهای بومی و محلی استان و دستبافته های سنتی یزد معرفی می شوند.
دانش یزدی گفت: شیرینی و آش محلی، نان لتیر به عنوان خوراک سنتی اردکان و محصولات لبنی و غذایی بهاباد مانند پسته، زعفران، زیره و عدس سیاه عرضه می شوند.
وی ادامه داد: محصولات کاربافی و ترمه یزد به عنوان سفره و رومیزی در این جشنواره به در معرض دید علاقه مندان قرار می گیرد.
گفتنی است سه نفر از استان در مسابقه آشپزی این جشنواره، با غذا، پیش غذا و دسر و دمنوشهای سنتی استان با دیگر شرکت کنندگان به رقابت می پردازند.
انتهای پیام/ ی