وی با بیان اینکه احزاب باید جامعه مدنی را تقویت کنند، افزود: در این دوران گذر که به سمت مدرنیته و توسعه پیش میرویم لازم است که احزاب ساختار قدرت را متقاعد کنند تا مجموعه حاکمیت و دولت، ساختار دولت را کوچک کند.
نماینده مردم تهران تصریح کرد: وقتی میزان مشارکت بالاست حب و بغض و خفگی رخ نمیدهد؛ اگر مشارکت پایین باشد مردم احساس میکنند در اداره کشور دخیل نیستند و این امر باعث ایجاد شکاف بین ملت و دولت شده و پیامدهای آن قطعا جبران ناپذیر است.
وی تاکید کرد: احزاب و تشکلها باید تلاش کنند تا حاکمیت و دولت زمینه و بستر گفت و گو را فراهم کنند، بارزترین شعاری که در ۴۰ سال گذشته داشتیم استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود و باید دید با این شعار چه کردیم و دستاوردهای ما چه بوده است.
مافی بیان کرد: در زمینه استقلال سیاسی دستاوردهای غیر قابل انکاری داشتیم؛ امروز ایران در منطقه نقش پررنگی داشته و اثرگذاری شاخصی دارد؛ در عرصههای بین المللی هم نقش کشورمان بسیار پررنگ است.
این نماینده مجلس اظهار کرد: فقر قابل کنترل و مهار است و باید گفت که در رسیدگی به روستاها تلاشهای غیر قابل انکاری صورت گرفته، اما در زمینه فراهم آوردن بستر آزادی در دولتهای مختلف در این سالها گاهی موفق و گاهی ناموفق بودیم؛ احزاب باید نقش نظارتی مردم را پررنگ و آنها را در وظیفهای که باید انجام دهند، یاری کنند.
این نماینده مجلس در پایان خاطر نشان کرد: عقلای اصلاح طلب و اصولگرا باید کنار هم بنشینند و فارغ از نظرات جناحی گفتوگوی ملی انجام دهند، مسائل کشور را به خاطر مردم حل کنند. ما باید در چارچوب گفتمان داخلی خانواده انقلاب کنار هم نشسته و مشکلات را حل کنیم تا از خسارت ناشی از گفتمان خارج از خانواده انقلاب در امان باشیم.
انتهای پیام/