فخاری گفت: این نشست برای نخستین بار تشکیل شده است تا بیش از همیشه برای تدابیر مشترک و توسعه همه جانبه پایدار در استان تهران بحث و گفتگو شود.
وی با بیان اینکه استان تهران از بسیاری از شاخصههای توسعه پایدار نابرخوردار است، گفت: انتظار و تقاضای عمومی برای استفاده از فرصتهای پایتخت بیشتر است.
رئیس شورای استان تهران ادامه داد: تجربه کشورهای دیگر از جمله کشورهای منطقه در زمینه توسعه پایدار در یک مدل همکاری سیستمی بین دستگاهها و نهادها امکان پذیر است و این موضوع میتواند از طریق سیاستگذاری و برنامه ریزی طی یک اقدام مشترک بین نمایندگان استان، استانداری و شوراهای اسلامی شهر و روستا فراهم شود.
وی گفت: استان تهران نیازمند توجه به حل مسئله است و این کارها جز از طریق اعتمادسازی و اعتمادافزایی بین مردم و جذب سرمایه بخش خصوصی و خارجی ممکن نیست.
فخاری با بیان اینکه شوراها می توانند صدای بخشهایی از استان باشند، گفت: شوراها میتوانند رنج ها را بازگو کنند و من امروز را فرصتی میدانم که مقدمات پیگیری 12 مورد از جمله مدارس، اشتغال روستایی، الگوهای مدیریت بهینه کمبود آب، بهبود سلامت اجتماعی و روش های نوآوری را آغاز کنیم.
وی تاکید کرد: این اقدامات را میتوانیم با جلب سرمایه های خصوصی و خارجی و با هماهنگی و هم اندیشی باهم پیش ببریم.
فخاری تصریح کرد: شورای استان به همت و باور 16 عضو کمیسیون 5 گانه شکل گرفته که جلسات بسیار خوبی در زمینه ورزش و آموزش و پرورش تاکنون تشکیل شده است و در سال 96 طی 4 ماه همکاری بسیاری خوبی صورت گرفته است.
انتهای پیام/