سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ایازی مطرح کرد؛

لزوم جلب مشارکت‌های اجتماعی و مردمی برای اجتماعی شدن سلامت

معاون اجتماعی وزیر بهداشت از لزوم جلب مشارکت‌های اجتماعی و مردمی برای اجتماعی شدن سلامت در کشور خبر داد.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمدهادی ایازی معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همراهی مصطفی جمالی، مدیرکل سازمان‌های مردم‌نهاد سلامت، برای شرکت در یازدهمین همایش سازمان‌های مردم‌نهاد كشور و كارگروه سلامت و امنیت غذایی استان اصفهان، بازدید از انجمن‌های اوتیسم، ام.اس و مركز در حال احداث دیالیز حضرت ابوالفضل به اصفهان سفر کرد.

 ایازی در سفر به اصفهان ضمن بازدید از معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با استماع گزارش‌های مسئولان این حوزه در جریان وضعیت مشارکت خیران در برنامه‌های سلامت و شکل‌گیری و راه‌اندازی حوزه معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قرار گرفت.

وی در ادامه به تبادل نظر در خصوص فعالیت‌های انجام‌شده و آتی فعالیت‌های این حوزه، چالش‌های موجود و راه‌کارهای پیشنهادی پرداخت و برنامه‌ها و اولویت‌های حوزه معاونت اجتماعی را بیان کرد.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت همچنین اهداف حوزه معاونت اجتماعی را تشریح و بر ضرورت تجمیع ارکان حوزه اجتماعی در یک مکان و زیر نظر معاون اجتماعی دانشگاه و هم‌چنین تکمیل ساختار این حوزه تاکید کرد.

ایازی هدف اصلی حوزه اجتماعی را جلب مشارکت‌های اجتماعی و مشارکت‌های مردمی در راستای اجتماعی شدن سلامت بیان و تصریح کرد: معاونت اجتماعی باید با دادن انگیزه به مردم، آنها را در فعالیت‌های اجتماعی شریک کند.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت برنامه‌های تشکیل کانون سلامت محلات، تشکیل خانه سازمان‌های مردم‌نهاد، راه‌اندازی همراه‌سراها و فعال‌سازی کسب و کارهای نوپا را از فعالیت‌های مهم و مورد برنامه‌ریزی این حوزه عنوان و انتظارات خود را از دانشگاه‌ها اعلام کرد.

وی در این خصوص گفت: دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی که در حقیقت یکی از ارکان مدیریت سلامت همه‌جانبه است به معاونت اجتماعی منتقل شود و زیر نظر معاون اجتماعی و ریاست دانشگاه فعالیت کند؛ با توجه به تاکید وزیر بهداشت بر ضرورت تشکیل مجامع سلامت، دانشگاه به طور جدی با استانداری به عنوان مسوول مجمع استانی سلامت، در راستای برگزاری این مجمع همکاری کند؛ در سال آتی محلات اصفهان شناسایی و در هر محله کانون اجتماع‌محور سلامت محله تشکیل شود و در هر کانون سلامت محله، همه گروه‌های سلامت کودکان، سلامت نوجوانان و جوانان، سلامت میان‌سالان، سلامت مادران و سلامت سالمندان فعالیت کنند.

ضرورت تشکیل مجمع سلامت در محلات و شهرستان ها

ایازی تاکید کرد: در هر محله، مجمع سلامت محله و در هر شهرستان، مجمع سلامت شهرستان تشکیل شود.

وی با تاکید بر اهمیت همکاری‌های میان‌بخشی، به راه‌اندازی اتاق فکر یا اندیشگاه سلامت با همکاری اعضای هیئت علمی خوش‌فکر و علاقمند در راستای حل مشکلات سلامت اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت همکاری اعضای هیئت علمی در برنامه‌های مشارکت اجتماعی، انجام فعالیت در امور اجتماعی به عنوان امتیازی برای ارتقای آنها تاثیر داشته باشد.

ایازی هم‌چنین در نشست کمیته سلامت و امنیت غذایی این استان که با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مرکز بهداشت استان تشکیل شد، شرکت کرد و با تأکید بر ضرورت مشارکت و هم‌دلی سایر نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌ها در اجرای سهم 75 درصدی سایر نهادها در تامین سلامت مردم، بر ضرورت استمرار و قوت برگزاری جلسات بین‌بخشی در حوزه سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری مجمع ملی سلامت جمهوری اسلامی ایران با حضور رئیس جمهور و ۱۴ وزیر مرتبط افزود: در استان‌ها نیز مجمع سلامت استان‌ها با حضور استاندار و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و در شهرستان‌ها، مجمع سلامت شهرستان به ریاست فرمانداران و با حضور مسئولان شهرستان‌ها تشکیل می‌شود. با این وجود نیاز به تشکیل مجمع سلامت محله‌ها نیز احساس می‌شود که می‌توان از پتانسیل مساجد، مدرسه‌ها و فرهنگسراها برای ارتقای سطح سواد سلامت جامعه بهره برد.

ایازی تاکید کرد: جلسات مجمع سلامت استان‌ها از مراکز استانی صدا و سیما پخش شود تا مردم در جریان اقدامات انجام شده و دغدغه‌های حوزه سلامت قرار گیرند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.