وی با اشاره به افزودن یک دستگاه خودرو به تجهیزات آتشنشانی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان بیان کرد: مسلما تجهیزاتی که اکنون در اختیار داریم، جوابگو نیست و باید تمهیداتی در نظر گرفته شود تا با گرفتن امکانات و تجهیزات بیش تر خودروهای بیش تری را به سیستم آتشنشانی تجهیز نماییم.
لاهیجانزاده با بیان اینکه در 6 ماهه دوم سال جاری به دلیل مشکلاتی که در پی گرد و غبار ایجاد شد، تعطیلی های زیادی داشتیم و از اکنون نیز پیشنهاد شده که از خردادماه سال بعد برای بحث انرژی، ساعت 13 را برای پایان ساعات کاری ادارات تعیین کنند، اذعان داشت: در وهله اول نباید به سرعت به سراغ راهکار تعطیل کردن برویم، چون از طرفی به دلیل بحث انرژی به مدت 4 - 5 ماه، ادارات را ساعت 13 تعطیل میکنند و از طرف دیگر 10 تا 15 روز پدیده ریزگردها را داریم و باز هم ادارات تعطیل میشوند.
این مقام مسئول با بیان اینکه میتوان تمام ادارات را ملزم به داشتن دیزل ژنراتور کرد، گفت: بدین ترتیب ادارات میتوانند از ساعت 13 تا 15 برای تأمین برق خود از دیزل ژنراتور استفاده کنند، همچنین به عنوان راهکار دیگر میتوان بحث تأمین برق خوزستان از استانهای دیگر را در پیش گرفت و به عنوان آخرین راهکار به سراغ تعطیلی برویم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان در ادامه بیان داشت: کمیته زیرمجموعه ستاد مقابله با خشکسالی خوزستان که مقرر بود با مسئولیت دکتر قمشی، مشاور استاندار خوزستان در امور آب تشکیل شود، تاکنون تنها یک بار تشکیل جلسه داده است.
احمدرضا لاهیجان زاده تصریح کرد: با توجه به اینکه این کمیته در واقع سیاستگذاری مباحث مربوط به خشکسالی خوزستان را دنبال میکند، تقاضا داریم که جلسات این کمیته مرتب تشکیل شود، چرا که مباحثی که در این ستاد مطرح میشود، درباره عبور از بحران خشکسالی است و بنابراین خواهش میکنم که موضوع سیاستگذاری نیز فراموش نشود.
انتهای پیام/گ