وی ادامه داد: نرخ تابلوی صرافیها عمدتا مربوط به عرضه ارز سهمیهبندی بوده و از نرخ بازار آزاد فاصله گرفته است. طرح جدید سپرده بانک مرکزی که نقدینگی آزاد را نشانه رفته بود بیشتر مورد استفاده سپردهگذاران قبلی بانکها قرار گرفت که اقدام به تبدیل سپردههای خود به طرح جدید کردند؛ بنابراین التهابات بازار ارز را میتوان همچنان زنده تلقی کرد و راهبردهای چندجانبه و منطقی درابعاد کوتاه مدت و بلند مدت در جهت فروکش کردن آن اتخاد کرد.
امیرباقری یادآورشد: در ابتدای هفته، شنبه ۱۳۹۶/۱۲/۵، حجم کل معاملات بازار بورس به رقم ۱۱۶۸ برگه به ارزش ۱۵۶۵ میلیارد ریال رسید. در بازار فرابورس تعداد ۲۶۰ میلیون برگه به ارزش ۲۱۵۴ میلیارد ریال معامله شد. شاخص کل بازار بورس و شاخص کل هموزن بدون تغییر محسوس در سطوح ۹۸۱۷۷ و ۱۷۶۱۳ واحد ایستاد. شاخص کل فرابورس با کاهش ۳۴ نقطه پایه به سطح ۱۰۹۳ واحد رسید. نماد خساپا بیشترین اثر مثبت و نمادهای فولاد و فملی بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص نهادند. در این روز بیشترین ارزش معاملات را گروه خودرویی رقم زدند.
وی اظهار کرد: یکشنبه، مورخ ۱۳۹۶/۱۲/۶ در بازار بورس و فرابورس بترتیب تعداد ۵۹۴ و ۲۵۱ میلیون برگه اوراق بهادار به ارزش ۱۱۲۴ و ۱۸۰۱ میلیارد ریال مورد داد و ستد قرار گرفت. شاخص کل و شاخص کل هموزن با کاهش ۱۰ و ۳۶ نقطه پایه به سطوح ۹۸۰۸۰ و ۱۷۵۴۹ واحدی رسیدند. بیشترین اثر منفی بر شاخص را نمادهای اخابر و خساپا و بیشترین اثر مثبت را نمادهای وغدیر و فخوز داشتند. بیشترین ارزش معاملات در اختیار نمادهای کروی، خرینگ و آپ قرار گرفت. پس از افزایش نرخ سود بدون ریسک، بازده میانگین اوراق بدهی در این روز به ۲۰.۸ درصد رسید.
این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: در روز دوشنبه،۱۳۹۶/۱۲/۷ بازار بورس میزبان معاملات ۶۰۴ میلیون برگه سهام به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد ریال بود. در بازار فرابورس نیز معاملات ۲۵۸ برگه اوراق بهادار به ارزش ۱۳۴۷ میلیارد ریال انجام شد. در این روز اکثر شاخصهای عمده بازار بورس و فرابورس روند افزایشی به خود گرفتنتد. شاخص کل بورس و شاخص کل هموزن با افزایش به ترتیب ۲ و ۳ نقطه پایه به سطوح ۹۸۰۹۸ و ۱۷۵۵۴ واحدی دست یافتند. بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص کل را نمادهای فولاد، همراه و فملی و بیشترین اثر منفی را نماد شپنا برجای گذاشت. بیشترین ارزش معاملات در اختیار نمادهای خکاوه، فولاد و شنفت قرار گرفت.
امیرباقری افزود: سه شنبه، ۱۳۹۶/۱۲/۸، در بازار بورس تعداد ۸۳۳ میلیون برگه به ارزش ۱۴۵۸ میلیارد ریال مورد معامله قرار گرفت. در بازار فرابورس نیز معاملات ۲۳۹ میلیون برگه به ارزش ۱۴۳۷ میلیارد ریال انجام شد. شاخص کل بورس و شاخص کل هموزن نیز بدون تغییر محسوس به نسبت روز گذشته در سطح ۹۸۱۰۱ و ۱۷۵۶۸ واحد ایستادند. شاخص فرابورس نیز با ۰.۲۲ درصد کاهش به نسبت روز گذشته در سطح ۱۰۹۲ واحد متوقف شد. بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص را نمادهای فولاد و فخوز و بیشترین اثر منفی را نماد شپنا بجای گذاشت. بیشترین ارزش معاملات بازار سهام، متعلق به نمادهای خکاوه، فولاد و شبندر بود.
وی در پایان گفت: در روز چهارشنبه، ۱۳۹۶/۱۲/۹ شاخص کل بازار بورس با کاهش ۱۴۰ واحدی روبرو شد و به سطح ۹۷۹۶۲ واحد رسید. شاخص کل هموزن با افزایش ۵۲ واحدی به سطح ۱۷۶۲۱ واحد دست یافت. در این بازار تعداد ۸۹۸ میلیون برگه اوراق بهادار به ارزش ۳۳۲۸ میلیارد ریال مورد داد وستد قرار گرفت. شاخص آزاد شناور با کاهش ۱۰۷ واحدی به سطح ۱۰۵۲۷۵ واحد رسید. بیشترین تاثیر منفی را نمادهای فملی، شپنا و شبریز بر شاخص کل نهادند و بیشترین تاثیر مثبت متعلق به نماد همراه بود. برترین گروههای صنعت، خودرو، فلزات اساسی و شیمیایی بودند. در بازار فرابورس تعداد ۳۷۳ میلیون برگه به ارزش ۱۶۲۷ میلیارد ریال مورد داد و ستد قرار گرفت. شاخص کل فرابورس بدون تغییر چشمگیر در سطح ۱۰۹۲ واحد ایستاد. نماد مارون بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص و نمادهای بمپنا و زاگرس بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند. بیشترین ارزش معاملات در این بازار کماکان در اختیار اوراق بدهی و تأمین مالی بود.
انتهای پیام/