بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت خام آمریکا پس از کاهش 90 سنتی در جلسه قبل، امروز با 31 سنت معادل نیم درصد کاهش به 62 دلار و 70 سنت رسید.
قیمت نفت برنت نیز امروز 40 سنت، معادل 0.6 درصد کاهش یافت و به 66 دلار و 23 سنت رسید. روز سه شنبه قیمت نفت برنت با 87 سنت کاهش به 66 دلار و 63 سنت رسید.
تجار گفتند؛ به دنبال انتشار آمارهایی مبنی بر اینکه رشد بخش کارخانه ای چین در ماه فوریه به پایین ترین رقم از جولای 2016 رسیده، نگرانی ها از کاهش رشد اقتصاد جهانی موجب افت قیمت نفت شده است.
چین دومین اقتصاد بزرگ دنیا است و از سال گذشته با پیشی گرفتن از آمریکا به بزرگترین وارد کننده نفت جهان تبدیل شده است. تقاضا برای نفت خام رابطه کاملا مستقیمی با رشد اقتصادی دارد.
در حالیکه تعطیلات یک هفته ای سال نوی چینی در ماه جاری میلادی، فعالیت های تجاری را مختل کرده است، تجار قوانین سختگیرانه تر مربوط به آلودگی هوا در چین را نیز از عوامل کاهش تولید بخش کارخانه ای این کشور می دانند.
ژاپن، سومین اقتصاد بزرگ جهان، میزان تولیدات صنعتی در ماه ژانویه بیشترین کاهش از زمان زلزله مرگبار مارس 2011 را به ثبت رساند و نشان داد که میزان تقاضا در این کشور در حال تضعیف و میزان دپوی محصولات تولید شده در حال افزایش است.
در آمریکا، افزایش میزان ذخایر نفتی بر قیمت ها تاثیر گذاشته است. آمارهای انستیتو نفت آمریکا نشان می دهد که میزان ذخایر نفت خام این کشور در هفته منتهی به 23 فوریه با 933 هزار بشکه افزایش به 421.2 میلیون بشکه رسیده است.
انتهای پیام/