سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

8 گام برای از بین بردن آثار مضر غذاهای پرچرب

با مناسب ترین گزینه های غذایی برای به حداقل رساندن اثرات مضر غذاهای پرچرب آشنا شوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در این مطلب بهترین گزینه های غذایی برای خنثی کردن اثرات مضر غذاهای آماده با چربی بالا معرفی شده است.

چای زنجبیل: اگر بعد از مصرف غذاهای پرچرب و آماده، احساس سوزش در ناحیه معده و ریفلاکس می کنید، چای زنجبیل می تواند بهترین گزینه برای رفع این علائم باشد. این دم نوش آرامبخش، ضد اسپاسم است و منجر به شل شدن ماهیچه های دستگاه گوارش می شود.

موز: مصرف نوشیدنی های الکلی منجر به کاهش سطوح پتاسیم در بدن می شود. در این هنگام بهترین گزینه های غذایی، موز، آب نارگیل و سیب زمینی شیرین هستند که علاوه بر جبران پتاسیم از دست رفته، منجر به کاهش نفخ و کاهش سدیم در بدن می شوند.

جوی دو سر: غلات کامل از قبیل جوی دو سر سرشار از فیبر سالم برای جلوگیری از التهاب معده هستند.

میوه های آب دار: میوه هایی مانند گریپ فروت، پرتقال، هلو و تمشک علاوه بر این که به هیدراته ماندن در طول روز کمک می کنند، دارای ویتامین ها و مواد معدنی و همچنین فیبر برای کمک به هضم موثر غذا و افزایش انرژی روزانه هستند.

ماست یونانی و توت ها: حتی اگر تمایل چندانی برای مصرف ماست به همراه میوه های خانواده توت نداشته باشید، این را باید بدانید که خوردن آنها بخصوص در اوایل صبح کلیدی برای افزایش متابولیسم است. ماست یونانی حاوی باکتری های مفید به نام لاکتوباسیلوس است که می تواند التهاب روده ای ناشی از نوشیدنی های شیرین و غذاهای آماده را کاهش دهد.

چای سبز: این نوشیدنی پرطرفدار، علاوه بر این که انرژی شما را در اوایل صبح افزایش می دهد، غنی از آنتی اکسیدان هایی برای جلوگیری از آسیب های سلولی ناشی از مصرف غذاهای پرچرب است. تحقیقات نشان می دهد که مصرف چای سبز قند خون را نیز تنظیم می کند و اثرات مضر ناشی از نوشیدنی های شیرین را به حداقل می رساند.

آب: علاوه بر این که کلید هیدراسیون در طول روز است، سموم بدن ناشی از مصرف غذاهای پرچرب را از بین می برد و به هضم موثر این مواد غذایی و پیشگیری از نفخ شدید جلوگیری می کند.


بیشتر بخوانید:کدام مردان در بیشتر در معرض خطر سکته قلبی هستند؟


تخم مرغ: اسیدهای آمینه موجود در تخم مرغ منجر به دفع سموم از طریق ادرار می شود. مصرف تخم مرغ همراه با سبزیجات غنی از فیبر مانند اسفناج و گوجه فرنگی منجر به بهبود فرایند تنفس و هضم بهتر مواد غذایی می شود ضمن این که از نفخ و گاز ناشی از مصرف غذاهای پرچرب نیز جلوگیری می کند.

منبع:آوای سلامت

انتهای پیام/

آثار مضر غذاهای پرچرب را با ۸ گام سالم از بین ببرید!

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۳۱ ۱۰ اسفند ۱۳۹۶
خیلی عالی بود