وی با اشاره به صدور بیش از ٤٤٠ مجوز کشورکه از سوی سازمان جهاد کشاورزی صورت گرفته است، گفت : در بررسیهای انجام شده حدود هزار و ٦٠٠ مجوز از سوی ٤٦ دستگاه اجرایی صادر میشود و هشت هزار و ٩٠٠ سرویس و حالت ارتباطی برای این تعداد مجوز انجام میشود.
دبیر اجرایی مرکز ملی پایش محیط کسب و کار کشور افزود: ادامه وضعیت باعث سردرگمی و نارضایتی مردم میشود که در حال حاضر ٩٠ درصد استعلامات به صورت دستی از سوی مردم انجام میشود.
فیروزی گفت:: ٧٠ درصد استعلامات کشور از سوى ٥ دستگاه اجرایی است که از این مقدار ٢٧ درصد استعلامات کشور مربوط به قوه قضاییه، ١٨ درصد مربوط به نیروی انتظامی، ١١ درصد وزارت اقتصاد و دارایی، ٩ درصد وزارت کشور و ٥ درصد وزارت بهداشت و درمان است.
وی افزود: ٥٨ درصد استعلامات کشور مربوط به اتاق اصناف، ٧ درصد وزارت کار، ٦ درصد جهاد کشاورزی، ٤ درصد وزارت ارشاد و ٣ درصد توسط بانک مرکزی انجام میگیرد که ٧٨ درصد استعلامات کشور را دریافت میکنند که برای بهتر شدن فضای کسب و کار میتوانیم ١٠ دستگاه را مورد استفاده قرار دهیم.
علی فیروزی در مورد هدف از راه اندازی سامانه دادور افزود: هدف نهایی سامانه دادور تبدیل شدن به پیشخوان مجوز دهی کشور است که به صورت یک شکل شکایات کشور را دریافت میکند و شکایت، نوع و مبدا پاسخگویی و رضایتمندی یا عدم رضایتمندی شاکی را مشخص میکند.
انتهای پیام//ا. آ.