وی با بیان اینکه تا جایی که امکان باشد باید به سمتی حرکت کنیم که سلامت را به عنوان دغدغه عمومی در همه بخشها نهادینه کنیم اضافه کرد: از اتفاقات خوبی که در دولت دهم رقم خورد ایجاد معاونت اجتماعی در دانشگاههای علوم پزشکی بود.
رشید حیدری مقدم افزود: ظرفیتهای بسیاری در حوزه سلامت عمومی وجود داشت اما هماهنگکنندهای برای استفاده از این ظرفیتها به صورت هدفمند نبود که خوشبختانه در کشور اقدام مهمی در این زمینه صورت گرفت.
وی اظهار داشت: در 12 دانشگاه علوم پزشکی کشور معاونت اجتماعی راهاندازی و در 62 دانشگاه دیگر نیز مدیریت یا واحد اجتماعی ایجاد شده است.
معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی همدان جزو نخستین دانشگاههایی بود که در آن معاونت اجتماعی شکل گرفت ادامه داد: نگاه امروز دنیا نقش و تاثیرگذاری مردم در حوزه سلامت است که باید در این حوزه قدم برداشت.
وی با تاکید به ایجاد محلات سلامتمحور در جامعه بیان کرد: باید تلاش کنیم کسانی را که در محلات فعالیت دارند به صورت داوطلبانه تشکیلاتی را ایجاد کنند و بر مبنای سیاستگذاری سلامت تصمیمگیرنده باشند و ما نیز تنها هماهنگ کننده باشیم.
حیدری مقدم با اشاره به اینکه این افراد میتوانند در محلات دغدغه جمعآوری زباله، روشنایی، آسفالت، آب آشامیدنی سالم داشته باشند ابراز کرد: تمام تلاش ما بر این است که از تمام ظرفیت موجود در استان استفاده شود.
وی افزود: برنامه ما حول سیاستهای نظام از جمله سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت، برنامه ششم توسعه و استراتژی دانشگاه علوم پزشکی که مهمترین آن برنامه جامعه سلامت استان است، میچرخد.
انتهای پیام/ ش