سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس پلیس فتا استان سمنان:

حفاظت از اطلاعات نکته مغفول مانده در فضای مجازی است

رئیس پلیس فتا استان سمنان گفت: فضای مجازی در کنار قابلیت‌های فراوان خود تهدید و چالش‌های زیادی نیز برای کاربران به دنبال دارد یکی از مهمترین چالش‌ها حفاظت از اطلاعات و داده‌ها در فضای مجازی می‌باشد.

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رئیس پلیس فتا استان سمنان در راستای اهمیت حفظ اطلاعات شخصی و سازمانی در فضای بیکران مجازی گفت: اطلاعات در فضای‌ مجازی اصلی‌ترین موضوع مطرح و کاربردی می‌باشد. عملاً فضای‌مجازی بدون اطلاعات کاربران معنا و مفهوم پیدا نمی‌کند این در حالیست که متاسفانه گاهی شاهد انتشار اطلاعات خصوصی کاربران فضای مجازی اعم از عکس، فیلم، اطلاعات‌بانکی و ... در فضای وب و یا برخی شبکه‌های اجتماعی پرمخاطب می‌باشیم که این امر عموماً به دلیل عدم رعایت اصوال ایمنی از سوی کاربران رخ می‌دهد.

سرهنگ حسین صادقی در راستای حفظ اطلاعات کاربران در فضای وب اظهار کرد: با گسترش فناوری‌های نوین امروزه امورات مهم کاربران اعم از خریدهای اینترنتی، انتقال وجه، انتقال اطلاعات، اشتراک گذاری تصاویر خصوصی و ... از این بستر صورت می‌پذیرد.

وی ادامه داد: فضای مجازی در کنار قابلیت‌های فراوان خود تهدید و چالش‌های زیادی نیز برای کاربران به دنبال دارد یکی از مهمترین چالش‌ها حفاظت از اطلاعات و داده‌ها در فضای مجازی می‌باشد که همواره دغدغه کاربران، شرکت‌های امنیتی در حوزه فناوری اطلاعات بوده و می‌باشد.

این مقام ارشد انتظامی افزود: حملات سایبری از سوی هکرها در کشورهای مختلف رو به افزایش می‌باشد و گاهی این حملات آسیب‌ها و خسارات جبران ناپذیری را به یک شرکت و یا کاربر وارد می‌نماید. هک شدن حساب‌های شخصی، انتشار اطلاعات مهم و خانوادگی و ... اخباری است که منتشر می‌گردد و این امر اهمیت امنیت اطلاعات در سازمان‌های دولتی، خصوص و کاربران شخصی را می‌رساند شاید بتوان گفت امنیت سایبری با میزان اطلاعات کاربران گره خورده و ارتباط مستقیم دارد.

رئیس پلیس فتا استان سمنان خاطر نشان کرد: مجرمین سایبری با بهره‌گیری از هر فرصت و ابزاری برای رسیدن به اهداف خود بهره می‌گیرند. بدافزارها و باج افزارها، نمونه‌هایی از ابزارهای مجرمین سایبری بوده که براساس اهداف و کد‌های نوشته شده به تجهیزات رایانه‌ای کاربر دسترسی پیدا می‌نمایند در این راستا همواره باید کاربران نکات امنیتی را مدنظر قرار دهند از اطلاعات مهم خود نسخه پشتیبان تهیه کنند؛ از سیستم عامل‌های بروز استفاده کنند؛ رمزگذاری اطلاعات را انجام دهند؛ از آنتی ویروس‌های معتبر و بروز بهره بگیرند؛ از متخصصین امنیت و شبکه در سازمان‌ها و ادارات دولتی و خصوصی استفاده گردد؛ از نصب برنامه و یا اپلیکشن‌های آلوده جداً بپرهیزید.

سرهنگ صادقی در پایان افزود: حفظ اطلاعات و دیتا در فضای مجازی همواره به عنوان یک اصل مطرح می‌گردد که نادیده گرفتن آن منتج به سرقت اطلاعات و شکل گیری پرونده قضایی می‌گردد لذا کاربران فضای مجازی همواره اصول امنیتی حفظ اطلاعات در فضای مجازی را مدنظر قرار داده و با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir ضمن ارتقا دانش سایبری خود در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعاً از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس فوق بخش مرکز فوریت‌های سایبری گزارش خود را اعلام نمایند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.