سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

درکمیسیون مشترک ایران و ارمنستان تاکید شد؛

لزوم تشکیل کمیته مشترک برای پیگیری توافق های اقتصادی تهران- ایروان

رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی صنایع آب و برق وزارت نیرو و مشاور وزیر انرژی ارمنستان در پانزدهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی تهران- ایروان بر لزوم پیگیری توافق های صورت گرفته تاکید کردند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو،رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی صنایع آب و برق وزارت نیروی جمهوری اسلامی ایران و مشاور وزیر انرژی ارمنستان در نشست کارشناسی پانزدهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی تهران- ایروان بر لزوم پیگیری توافق های صورت گرفته تاکید کردند.

حمیدرضا تشیعی  در این نشست که در ایروان برگزار شد، گفت: توافق ها باید سازوکار اجرایی داشته باشند؛ به این تعبیر که یا برای آنها کمیته مشترک تعریف شود یا نقطه ارتباطی داشته باشند که بر شیوه اجرا اشراف داشته باشد.

وی تاکید کرد :توافق های اجرایی و واقعی باید بر اساس نیازها و توانمندی‌های 2 طرف حاصل شود و دارای برنامه زمان‌بندی باشند، به‌گونه ای که بتوان تا اجلاس بعدی تحقق آنها را به طور محسوس مشاهده کرد.

تشیعی ادامه داد: موضوع بعدی این است که اندازه و حجم کمی سند چندان اهمیت ندارد؛ بلکه اهمیت توافق بر سر موضوعات کیفی است؛ به این تعبیر که در نشست شانزدهم به عینه شاهد رشد روابط 2 کشور باشیم.

این مسوول وزارت نیروی جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد کرد: برای تسریع در روند کنونی توافق ها، پنج کمیته کاری با حضور رییسان ایرانی و ارمنی تشکیل شود تا مذاکرات به طور کارشناسانه تر پیش رود.

مشاور وزیر زیرساخت‌های انرژی و منابع طبیعی جمهوری ارمنستان نیز در این نشست یادآوری کرد پارسال این کشور تلاش کرد همه توافق‌ها را پیگیری و اجرایی کند. تیرماه امسال نیز کمیته پیگیری برگزار و همه توافق ها بررسی شد.

«آرا سیمونیان» ادامه داد: مهرماه امسال نخست وزیر ارمنستان به ایران سفر کرد که در این سفر توافق های مهمی به دست آمد اما متاسفانه از توان موجود برای ادامه همکاری ها استفاده نمی شود.

وی گفت: اطمینان دارم در امضای سند نشست پانزدهم، مفادی خواهد بود که در همکاری های عمیق و دوجانبه موثر است.

پیش از آغاز نشست مشترک، مباحث مربوط به هر حوزه در قالب چهار گروه تخصصی بررسی شد. 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.