سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تابش در همایش برترین های اخلاق ورزش کشور؛

دولت باید تصدی گری در ورزش را کاهش دهد/شاهد سقوط و‌ بحران اخلاقی هستیم

رئیس فراکسیون ورزش مجلس گفت: دولت باید تصدی‌گری در ورزش را کاهش دهد و به جای آن بسترساز مداخله آزاد متخصصان در ورزش باشد.

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا تابش رئیس فراکسیون ورزش مجلس در نهمین همایش معرفی برترین های اخلاق ورزش کشور با بیان اینکه امروزه ورزش جزئی از زندگی مردم و در کانون توجه افکار عمومی قرار گرفته است، گفت: میلیونها نفر در حوزه ورزش اشتغال دارند و صدها میلیون نفر نیز دست‌اندرکار، طرفدار و تماشاگر برنامه های مختلف ورزشی هستند.

وی ادامه داد: در مواردی ورزش استحکام بخش وحدت ملی و اجتماعی در جوامع بوده است و حتی در حل مسائل سیاسی و خاتمه منازعات بین کشورها، نقش آفرین است، آنچنانکه اخیراً در مسابقات المپیک زمستانه کره جنوبی شاهد این موضوع بودیم.

تابش با اشاره به اینکه ورزش پیوند دهنده دلهاست و نسل های مختلف را کنار هم می نشاند، تصریح کرد: نتیجه کار بر مبنای خرد جمعی، برنامه‌ریزی و وحدت را نشان می دهد.

نماینده مردم اردکان با بیان اینکه اخلاق ورزشی یکی از موضوعات اخلاق کاربردی است و باید بر پایه تعالیم دینی و فرهنگ غنی ایرانی استوار شود، اظهار کرد: سازمان ورزش، فدراسیون های ورزشی و باشگاه ها باید دارای قوانین و منشور اخلاقی باشند. ورزشکاران نیز باید به وظایف اخلاقی خویش آشنا شوند و آن را در میادین ورزشی اجرا کنند، اگر نام پوریای ولی و جهان پهلوان تختی در تاریخ ورزش کشور ما ماندگار می شود، فراتر از مرتبت پهلوانی آنها، بواسطه تمسّک به اخلاق و فضیلت های اخلاقی در میدان نبرد و جامعه توسط آنها بوده است.

تابش تاکید کرد: مقتدا و مراد ورزشکاران ما امام علی (ع) است که در جوانمردی، فتوت، شجاعت، گذشت و ایثار و مسئولیت پذیری و امانت داری بی نظیر بود، باید این فضایل اخلاقی را در جامعه و ورزش مان نهادینه کنیم.

رئیس فراکسیون ورزش با تاکید بر اینکه ورزش ما در سایه اخلاق باید انسان ها را برای ایفای نقش شایسته‌شان در جامعه مهیا و توانمند کند، گفت: اخلاق در ورزش باید ترجمان و مقوّم اشعار نغز اخلاقی سعدی و مولانا و حافظ در پرورش انسان های اخلاق مدار باشد، تقویت و ترویج این آموزه های دینی و فرهنگی در فرد و جامعه باید تصور مدرنی از اخلاق در ما ایجاد کند و اخلاق از عرصه فردی به ساحت جامعه و تصمیم گیری ها گسترش یابد.

وی تصریح کرد: یعنی "سرمایه اجتماعی" که موجودی فضائل اخلاقی در جامعه است و لایه زیرین تحولات توسعه ای و کلید توسعه است، تقویت شود. اعتماد افراد به یکدیگر و اعتماد آنها به حاکمیت، فزونی یابد. درستکاری و راستگویی و وجدان کاری در جامعه ترویج شود.

نایب رئیس فراکسیون امید مجلس عنوان کرد: در جامعه‌ای که اختلاس‌های چند هزار میلیاردی صورت می‌گیرد، اعتیاد، رشوه، سرقت مقالات و .... علنی می شود و ناهنجاری ها به هنجارها تبدیل می‌شود، به لحاظ کمّی و کیفی شاهد سقوط و بحران اخلاقی هستیم، راه چاره آن است که الگوی جدید برای پیشرفت و توسعه تعریف کنیم که در آن اخلاق را در تصمیمات خویش لحاظ کنیم و سرمایه اجتماعی را قوام بخشیم.

رئیس فراکسیون ورزش مجلس با بیان اینکه باید از حضور ورزشکاران مان و تیم هایمان در آوردگاه های جهانی برای نمایش داشته های فرهنگی و اخلاقیمان به درستی استفاده کنیم، تصریح کرد: جامعه ما نیاز به شادی دارد، ورزش می تواند شادی را برای جامعه و خصوصاً نسل جوان ما به ارمغان بیاورد به شرط آنکه این شادی موجب ناراحتی بخشی دیگر از جامعه نشود لذا باید از موضع اعتدال، آشتی و گفتگو با دنیا حرف بزنیم و ورزشمان و اخلاقمان را عرضه کنیم.

نماینده مردم اردکان گفت: دولت باید تصدی گری در ورزش را کاهش دهد و در عوض، بستر ساز مداخله آزاد متخصصان در ورزش باشد. به نهادهای مدنی و تشکل های مردمی در ورزش، فدراسیون ها، هیئت ها که می توانند دستاوردهای خوب ورزشی را برای کشور رقم زنند، توجه داشته باشیم.

تابش با اشاره به اینکه باید از شکست ها پلی برای پیروزی بسازیم تصریح کرد: جوانان را دریابیم که آینده کشور و ورزش را رقم خواهند زد و آینده کشور و ورزش به دست توانمند آنها رقم خواهم خورد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.