سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر علوم مطرح کرد:

ضرورت کاهش پراکنده کاری و تفرق واحدهای آموزش عالی کشور

غلامی گفت: باید از پراکنده کاری و تفرق واحدهای آموزش عالی کشور کم کنیم و برای همگرایی و هم افزایی دانشگاه ها برنامه ریزی کنیم.

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  منصور غلامی در نشست شورای دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر تاکید کرد: آنچه دانشگاه‌ها را به عنوان یک مرجع تخصصی در دنیا مطرح می کند، تمرکز بر رشته‌های خاص و آموزش و پژوهش در زمینه‌های تعریف شده است و ما باید در این راستا حرکت کنیم.

وی افزود: باید از پراکنده کاری و تفرق واحدهای آموزش عالی کشور کم کنیم و برای همگرایی و هم افزایی دانشگاه ها برنامه ریزی کنیم که در این راستا طرح «ساماندهی آموزش عالی در قالب آمایش» مبنای عمل وزارت علوم است.

وزیر علوم تصریح کرد: تخصصی شدن دانشگاه ها قطعاً به ارتقای جایگاه علمی آنها درجهان می‌انجامد و حتی می‌تواند به پذیرش دانشجویان خارجی نیز بسیار کمک کند.

غلامی اظهار داشت: دیپلماسی علمی و ارتباطات بین دانشگاهی می‌تواند در نزدیکی ملت ها به یکدیگر و افزایش جایگاه بین المللی کشور موثر باشد و ما هم از این رو از همکاری های علمی بین المللی دانشگاه ها حمایت می‌کنیم.

بودجه پژوهشی دانشگاه ها باید از سوی سازمان برنامه و بودجه افزایش یابد

وزیر علوم با تاکید بر ضرورت افزایش بودجه پژوهشی دانشگاه‌ها از سوی سازمان برنامه و بودجه در زمان تدوین لایحه بودجه گفت: تاسیس آزمایشگاه مرکزی می تواند در سطح دانشگاه نیاز همه دانشکده ها را تامین کند و در سطح استان نیز باید دانشگاه ها با کمک یک دیگر آزمایشگاه منطقه ای ایجاد کنند و تجهیزات آزمایشگاهی به اشتراک گذاشته شود.

وی افزود: در زمینه اصلاح آیین نامه ارتقای اعضای هیئت علمی با هدف توجه به نیازهای کشور، پیشنهادهای مختلفی از سوی دانشگاهیان به وزارت علوم ارسال شده است و در آینده نزدیک، بازنگری این آیین نامه آغاز می شود.

دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر باید دانشگاه ملی شود

غلامی در پایان سخنان خود تاکید کرد: دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر باید در حوزه علوم دریایی به قدری قوی فعالیت کند که به عنوان یک دانشگاه ملی در این زمینه مطرح شود و در آن صورت جذب منابع مالی و حمایت های مختلف برای این دانشگاه آسان تر خواهد شد.

پیش از سخنان وزیر علوم تحقیقات و فناوری، دکتر لطف الله خواجه پور رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به بیان تاریخچه؛ وضعیت آموزشی و پژوهشی و برخی مشکلات این دانشگاه پرداخت و اعضای شورای دانشگاه نیز دیدگاه های خود در زمینه «ضرورت اختصاص یک بودجه خاص پژوهشی و خرید تجهیزات آزمایشگاهی به این دانشگاه برای فعالیت تخصصی در حوزه دریا»، «ضرورت افزایش بودجه عمرانی این دانشگاه به علت شرایط خاص مناطق ساحلی» و «پرهیز وزارت علوم از اعطای مجوز تاسیس رشته های علوم دریایی در مناطق غیر ساحلی» بیان کردند.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در بدو ورود به دانشگاه علوم و فنون در یایی خرمشهر در محل یادمان شهدای گمنام این دانشگاه حضوریافت و پس از قرائت فاتحه و ادای احترام، بازدید خود را از پروژه های عمرانی این دانشگاه اغاز کرد.

غلامی پس از نشست شورای دانشگاه علوم و فنون در یایی خرمشهر، در محل مسجد این دانشگاه با تعدادی از دانشجویان دیدار کرد و در جریان دیدگاه های آنان در خصوص مسائل دانشجویی قرار گرفت.

وزیر علوم صبح امروز با هدف بازدید از دانشگاههای استان خوزستان و افتتاح چند پروژه عمرانی، با استقبال استاندار این استان وارد فرودگاه آبادان شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.