سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گفت‌وگوی عیدانه آل‌اسحاق با باشگاه خبرنگاران جوان؛

از دریافت بهترین عیدی از پدر تا ضرب‌المثلی تُرکی برای گذران زندگی

در این گزارش گفت‌وگوی عیدانه یحیی آل اسحاق با باشگاه خبرنگاران جوان را می‌خوانید.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، یحیی آل اسحاق در سال ۱۳۲۸ در قم متولد شد و پدرش از روحانیون انقلابی بود. وی دارای لیسانس بازرگانی، فوق لیسانس مدیریت صنعتی و دکترای مدیریت استراتژیک است.

آل‌اسحاق در کارنامه کاری خود حضور در پست‌هایی همچون معاون وزیر بازرگانی، نائب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، معاون وزیر صنایع در امور اقتصادی و بین‌الملل، معاون بازرگانی سازمان صنایع دفاع، وزیر بازرگانی، عضو هیات امناء دانشگاه‌های شرق کشور، رئیس انجمن علمی بازرگانی ایران، عضو هیات امناء بنیاد مستضعفان، قائم‌مقام بنیاد مستضعفان، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران و ... را دارد. در ادامه مشروح گفت‌وگوی عیدانه باشگاه خبرنگاران جوان با آل‌اسحاق را می‌خوانید.

آقای آل اسحاق چه سالی ازدواج کردید؟

در سال 1350 ازدواج کردم.

درباره نحوه آشنایی با همسرتان بگویید.

با همسرم فامیل هستیم و با هم بزرگ شدیم.

خظبه عقدتان را چه کسی خواند؟

به یاد ندارم خطبه عقد را چه کسی خواند اما یکی از مراجع خواندند.

مهریه حاج خانم چقدر است؟

کمتر از صدهزار تومان است.

چند فرزند دارید؟

دو تا دختر و دوتا پسر دارم.

آیا نوه هم دارید؟

5 نوه دارم که یکی دیگر هم در راه است.

امسال مسافرت هم می‌روید؟

نه؛ مادرم کمی کسالت دارد و می‌خواهم ایام عید را کنار ایشان سپری کنم.

*بهترین عیدی کتابی بود که پدرم به من داد/ شیرین ترین خاطره سال 96 بنده، حضور در راهپیمایی 22 بهمن بود

نظرتان درباره عیدی دادن و عیدی گرفتن چیست؟

سنت بسیار نیکویی است. من به همسرم، دامادها و فرزندان و نوه ها عیدی می دهم.

بهترین عیدی که خودتان گرفته‌اید چه بوده است؟

پدرم کتابی به من عیدی داد که روی آن پندی ارزشمند برایم نوشته است. ایشان نوشتند پسرم من بسیار گشتم که در دنیا هدیه‌ای متناسب با شخصیت و روحیه تو برایت تهیه کنم هر چه گشتم دیدم که بهتر از این کتاب چیز دیگری نمی توانم به تو هدیه بدهم. آن کتاب نهج الفصاحه است.

شیرین ترین و تلخ ترین خاطره شما از سال 96 چیست؟

شیرین ترین خاطره من از روز 22 بهمن امسال است. وقتی در راهپیمایی حضور یافتم و بصیرت و بزرگواری مردم را از حوادث انقلاب دیدم بسیار خوشحال شدم. دومین خاطره شیرین بیرون کردن داعش از عراق و سوریه با همکاری جوانان غیور ایرانی است. تلخ‌ترین هم مشکلات اقتصادی مردم است که با وجود این روحیه بزرگ و امکاناتی که هست هنوز در حوزه اقتصاد مشکلاتی داریم. البته بنده نمی‌خواهم مشکلات را بر گردن دیگران بیندازم اما همه کسانی که در زمین اقتصاد از جمله خود من توپ می‌زنیم، در ایجاد این وضعیت سهیم هستیم.

*ضرب المثلی تُرکی برای گذران زندگی/ نگران هزینه ها هم نباشیم، خدا می رساند

 آرزوی شما برای سال 97 چیست؟

امیدواریم بتوانیم علیرغم همه مشکلات در زمینه اقتصادی گشایشی حاصل کنیم، چرا که ما بدخواهان زیادی داریم. باید در سال 97 توجه جدی به مقوله اقتصادی داشته و اقتصاد را از حاشیه به متن بیاوریم. این کار جزء با تحقق اقتصاد مقاومتی و هماهنگی و وحدت نظر کامل مسئولان امکان پذیر نیست. ذکر این نکته هم ضروری است که باید اقتصاد را از سیاست جدا کنیم و زیر و خم از هم نگیریم.

پیام شما برای مردم کشورمان چیست؟

در جایگاه یک پدر عرض می‌کنم که در نظام خانواده دچار چالش شده‌ایم و مقداری افسردگی در میان خانواده‌ها وجود دارد لازم است که در این ایام تعطیل به این مقوله توجه بیشتری کنیم و اعضای خانواده در کنار هم باشند. باید برای مهربانی وقت بیشتری بگذاریم، 365 روز در سال در حال کار کردن هستیم ایام عید را غنمیت بدانیم. اگر خانواده آرامش داشته باشند امکان رسیدن به موفقیت بیشتر است. این ده روز گوله گوله(شاد بودن در زبان ترکی) باشیم، نگران هزینه ها هم نباشیم خدا می رساند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.