سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نمایش آثار هنرمند فارسی در لندن

آثار هنرمند نی ریزی در نمایشگاه رویال لندن به نمایش گذاشته شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ قرایی سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نی ریز با اشاره به اینکه آثار مرضیه پیروی هنرمند تذهیب کار و نگار گر نی ریزی در نمایشگاه رویال لندن به نمایش گذاشته شد، اظهار کرد: در این نمایشگاه آثاری از هنرمندان کشور‌های آمریکا، ترکیه و کشور‌های عربی در سبک‌های رئال، نگارگری و تذهیب به نمایش در آمده است.

وی تصریح کرد: آثار تذهیب قرآنی مرضیه پیروی مورد پذیرش این گالری قرار گرفته است و درآمد آن به زنان و کودکان سوری اختصاص می‌یابد.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نی ریز اضافه کرد: این نمایشگاه از ۳۰ بهمن تا ۱۶ اسفند به مدت ۲۰ روز در محل گالری رویال لندن برپا است.
قرایی بیان کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه صلح جهانی و حمایت از زنان و کودکان آواره سوری است.

وی تصریح کرد: مرضیه پیروی به دعوت دکتر نفیسه جزایری استادیار دانشگاه کالیفرنیا، آثار خود را به این نمایشگاه ارسال کرده است.
پیروی عضو انجمن هنر‌های تجسمی است و نمایشگاه‌های جمعی و انفرادی زیادی را در سطح استان و کشور برگزار کرده است.

وی دانش آموخته کارشناسی ارشد زیست شناسی است که به مدت ۱۵ سال در حوزه نگارگری و تذهیب فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/ن

آثار هنرمند نی ریزی در نمایشگاه رویال لندن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.