وی ادامه داد: وقتی فشار خون بالا میرود این عارضه منجر به ترشح هورمونهایی در داخل کلیه میشود، به طوری که عملکرد آن را دچار اختلال میکند.
عالمزاده با اشاره به اینکه فشار خون بالا میتواند بر عملکرد کلیه تاثیر منفی بگذارد، افزود: اگر وابستگان درجه یک مبتلا به بیماری فشار خون بالا باشند، فرد باید به طور دورهای فشار خون خود را کنترل کرده تا دچار این عارضه خطرناک نشود.
این فوق تخصص قلب با بیان اینکه فشار خون بالا میتواند زمینه ارثی داشته باشد و ممکن است در سنین پایین هم افراد را درگیر کند، عنوان کرد: به هر میزان که سن افراد بالا برود فشار خون نیز زیاد میشود، اما به طور کلی و به صورت طبیعی هر چه رگهای قلبی و عروقی تنگ شود این مسئله منجر به بروز فشار خون میشود.
وی با اشاره به راهکارهایی برای پیشگیری از ابتلا به فشار خون بالا، مطرح کرد: برای جلوگیری از افزایش فشار خون اگر اضافه وزن دارید، رژیم بگیرید، کم کردن حتی یک کیلوگرم از وزن در این زمینه مفید است؛ ۳۰ دقیقه ورزش در هر روز بهترین راه مبارزه با پرفشاری خون است.
عالم زاده با تاکید بر کاهش مصرف روزانه نمک برای جلوگیری از فشار خون بالا اظهار کرد: به طور معمول مردان بالای 50 سال و زنان بالای 55 سال باید به طور دوره ای فشار خون خود را کنترل کنند تا در آینده دچار فشار خون بالا و مشکلات بعدی آن نشوند؛ میزان فشار خون طبیعی افراد بر اساس میلیمتر جیوه، 120 بر روی 80 محاسبه شده و افراد بهتر است برای پیشگیری از بیماریهای قلبی فشار خون خود را مرتب کنترل کنند.
انتهای پیام/