وی با بیان اینکه در طول چند دهه گذشته مجلس، دولت و مردم با تمام امکانات و داشتههای خود از این صنعت در کشور حمایت کردهاند، تصریح کرد: عملکرد این بخش مستقیم و غیر مستقیم تاثیر بسیاری در ابعاد مختلف زندگی مردم در سراسر کشور دارد.
نجفی ادامه داد: اقتصاد، سلامت و آسایش، بهره وری در منابع و سرمایهها و ... هر یک به نوعی متاثر از عملکرد این بخش است و درخواستهای زیاد مردم و نارضایتی آنها از کیفیت خودروها و قطعات مصرفی، قیمت بالای تمام شده و افزایشهای مستمر قیمت محصولات و نیز مکانیزم فروش و خدمات پس از فروش، دل نگرانیهای بسیاری از وجود فساد و رانت در حوزههای مختلف خرید و تامین و همچنین سیاستهای متزلزل در حوزه واردات خودرو، لزوم ورود مجلس به عنوان نهاد عالی نظارت را اقتضا میکند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر تاکید کرد: هدف آن است که از رهگذر تحقیق و تفحص، مطالعات شناخت و آسیب شناسی ناشی از آن و تعیین مدل و برنامه مناسب برای تحول در صنعت خودرو، کارآمدی و سلامت زنجیره (تامین، تولید وعرضه)، اصلاح هزینه ها، ساختارها، فرایندها، تامین انتظارات به حق مردم، حفظ محیط زیست، اقتصاد، بهره وری، ایمنی و کیفیت، در همکاری مشترک کمیسیون صنایع و معادن، مسئولان وزارت صنعت و مدیران شرکتهای خودرو ساز و سایر ذینفعان کلیدی به نحو مناسبی تامین و تضمین شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به عنوان، شرح و 10 سوال مطروحه در درخواست تحقیق و تفحص گفت: توقف ثبت سفارش خودرو در ماههای گذشته که منجر به افزایش شدید قیمتها و آشفتگی بازار شده، عملکرد غیر اقتصادی شرکتهای خودروساز اصلی و برنامه خودرو سازان برای عرضه محصولات با کیفیت بالا و قیمت مناسب برای اقشار متوسط و پایین جامعه از نظر اقتصادی، از جمله سوالات طرح شده در این تحقیق و تفحص است.
انتهای پیام/