وی با بیان اینکه توسعه حرف اول را نمیزند، افزود: توسعه در گرو دانش و دانایی محقق میشود، اولویت اول باید پرداختن به حوزه اندیشه و نهادینه کردن نگرش علمی باشد.
رئیس امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: اگر دانشمندان نخبه کشور طرح جامع سرزمین را به سرانجام برسانند و شرایطی فراهم شود تا چشمانداز توسعه به وجود آید؛ مهندسان بر حسب وظیفه برای حل مشکلات و رسیدن به جامعه آرمانی تلاش خواهند کرد.
وی تصریح کرد: امسال به علت قوانین و مصوبات گوناگون بدست آمده در حوزه فنی و اجرایی، نظام مهندسی کشور با نقطه عطفی روبهرو شده است.
مصطفوی ادامه داد: در قانون احکام توسعه موضوع نظام فنی و اجرایی یکپارچه کشور به عنوان یک ضرورت در توسعه نظام مهندسی به تصویب رسید.
رئیس امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور بیان کرد: این قانون که همه ساخت و سازهای موجود در کشور را شامل میشود با هدف ایجاد یک زبان مشترک برای همه فعالان حوزه ساخت و ساز به تصویب رسیده است تا اصولی همانند یکپارچگی، شفافیت، مشارکت، پاسخگویی و بهبود مشترک را در ادامه کار خود به عنوان سرلوحه قرار دهند.
وی یادآور شد: نظام فنی و اجرایی یکپارچه کشور مجموعه اصول فرآیندها و اسنادی است که از طریق بستری مناسب به دنبال جهتگیری مشترک، همگرا، مدیریت، پدید آوری، بهرهبرداری از طرحها و پروژههای سرمایهگذاری به شمار میرود.
حمزه مصطفوی در خاتمه گفت: سازمان برنامه و بودجه به عنوان متولی توسعه، این بار مصمم است فصل جدیدی را در عرصه ساخت و ساز و مهندسی کشور رقم بزند؛ از این رو بسیاری از تعاریف تغییر خواهد کرد.
انتهای پیام /