وی در ادامه با اشاره به وقوع خشونت های خانگی بر علیه کودکان، تصریح کرد: اغلب موارد کودک آزاری، در محیط های بسته و خصوصی خانهها که کسی اطلاعی از آن ندارد، اتفاق میافتد.
رئیس اورژانس اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: همه مردم باید نسبت به سایر کودکان در همسایگی و فامیل خود، احساس مسئولیت داشته باشند و موارد کودک آزاری را که مشاهده میکنند و از آن اطلاع دارند در همان مراحل اولیه به اورژانس اجتماعی اعلام کنند.
جعفری یادآور شد: اطلاع رسانی مردم در مراحل نخست کودک آزاری که مشاهده میکنند، کودکان را از آسیبهای جدی که آنها را مورد تهدید قرار میدهد نجات داده و همچنین تبعات سنگین این معضل اجتماعی را نیز کاهش خواهد داد.
رئیس اورژانس اجتماعی با اشاره به تاثیر گزارش های مردم به اورژانس اجتماعی و اینکه کودک مورد آزار قرار گرفته را کودک خود تلقی کنند، تاکید کرد:ارائه گزارش کودک آزاری به مسئولان مربوطه، از وارد کردن جراحات جسمی، انواع معلولیت ها و همچنین سایر تنشهای روانی آنها را نجات می دهد و شرایط بهتری را برای این کودکان فراهم می سازد.
جعفری یادآور شد: کودکان در خانوادههای پر تنش و خانوادههایی که با معضلاتی چون اعتیاد روبرو هستند و والدین به لحاظ روانی و عاطفی، از سلامت کافی برخوردار نیستند، بیشتر مورد اذیت و آزار واقع میشوند و متاسفانه گزارش های متعددی در خصوص این قبیل خانوادهها و وقوع موارد متعدد کودک آزاری و حوادثی از این دست، به اورژانس اجتماعی اعلام میشود.
وی تصریح کرد: پدر و مادرهایی که به لحاظ بلوغ فکری به رشد کافی نرسیدهاند و همچنین آن دسته از والدینی که در رابطه خود با یکدیگر درگیر مشکلات مختلف هستند، بیشتر کودک خود را مورد آزار و اذیت قرار می دهند.
انتهای پیام/