وی افزود: شهرداری بروجرد در بحث اولیه تفکیک پسماندها مشکل دارد و بر طبق مصوبات کارگروه مدیریت پسماند شهرستان، نظام پزشکی شهرستان مقرر شده است تا شرکتی را برای تفکیک پسماندهای پزشکی و عفونی معرفی کند.
مصطفی وند گفت: بر این اساس مقرر شد که کار جمع آوری و دفع پسماندهای عفونی و پزشکی بر عهده نظام پزشکی شهرستان بروجرد باشد، اما متاسفانه به دلیل همکاری نکردن درمانگاههای پزشکی این پروژه منتفی شد و از طرف دیگر شهرداری بروجرد برای جمع آوری و دفع پسماندها اعلام آمادگی کرد و این در صورتی اجرا میشد که درمانگاهها و مطبها هزینه جمع آوری پسماندها را باید به شهرداری پرداخت میکردند.
وی ادامه داد: سازمان محیط زیست شهرستان بروجرد برای تفکیک پسماندها به شهرداری چندین بار تذکر داده است، اما تاکنون جواب مناسبی در این باره دریافت نکرده است.
رئیس محیط زیست شهرستان بروجرد بیان کرد: سازمان محیط زیست چندین بار به مراکز پزشکی برای جمع آوری پسماندهای عفونی تذکر داده است.
وی افزود: نظام پزشکی شهرستان و شهرداری برای جمع آوری پسماندهای پزشکی و عفونی با سازمان محیط زیست همکاری نمیکنند.
مصطفی وند تاکید کرد: پسماندهای پزشکی به واسطه تیز، برنده و شیمیایی بودن جزء پسماندهای خطرناک محسوب میشوند که هم از لحاظ بهداشتی و هم زیست محیطی مشکل ساز هستند و به خاک، آبهای سطحی و زیرزمینی آسیب میرسانند و همچنین موجب انتقال بیماریهای عفونی از پسماندهای پزشکی به کسانی میشوند که مبادرت به جمع آوری پسماندهای عادی میکنند.
رئیس محیط زیست شهرستان بروجرد گفت: اگر کار جمع آوری، بی خطرسازی و دفع پسماندهای عفونی در درمانگاهها انجام نشود، سازمان محیط زیست از طریق قانون و مراجع قضایی اقدام خواهد کرد.
انتهای پیام/