رحیمی افزود: تاریخچه فعالیتهای دراویش از فرقههای مختلف در حوزه های اجتماعی و سیاسی ارائه شد. برابر این گزارشها گروههایی از دراویش بطور مستقل و خارج از اذن قطب و بعضا مشایخ مبادرت به فعالیت سیاسی نموده اند که به دلیل تعارض درون گروهی نتوانسته مشروعیت حلقاتی از مشایخ، برای خود کسب نمایند. تشکلهایی از دراویش در فضای مجازی به نامهای مختلف فعال هستند.
به گفته وی خشونتهای بی سابقه در حوادث خیابان پاسداران علیه نیروهای انتظامی و شهروندان و ساکنین موجی از انزجار ایجاد کرده است.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: اقدام نیروی انتظامی برای انتقال مظنونین یک پرونده سرقتی به مرجع قضایی که یک نفر از آنها عضویت در فرقه داشته با مداخله چند تن از دوستان وی منجر به فراری دادن متهم میشود که همین سرآغاز مراجعه گروهی از اعضای فرقه به کلانتری پاسداران شده و در آنجا مبادرت به بستن خیابان و دادن شعارهای مختلف و اختلال در منطقه وسیعی از پاسداران میشود.
رحیمی همچنین گفت: قبل از اقدام به هرگونه دستگیری افراد توسط نیروی انتظامی فرمانده ارشد پلیس طی مذاکرهای با تجمع کنندگان و درخواست متفرق شدن یکساعت به آنها مهلت داده ولی با سپری شدن زمان و اصرار به اقدامات غیر عادی خود، بیش از ۳۶۰ نفر بازداشت می شوند.
وی در پایان یادآور شد: گزارش عمومی از حوادث نیز قبل از جلسه علنی توسط رییس کمیسیون امنیت ملی به نمایندگان ارائه شد.
انتهای پیام