وی ادامه داد: افزایش کیفیت نگهداری گندم در سیلوهای ذخیره سازی ؛ بازآموزی مراحل خرید تضمینی گندم با کیفیت از جمله روش نمونه برداری استاندارد ، نحوه تعیین افت ، تعیین رطوبت ، ضد عفونی ، ذخیره سازی استاندارد ، مراحل نگهداری گندم از دیگر هدف های برگزاری این آموزش است.
رحیمی گفت: دومین دوره آموزشی عوامل افت زنی مراکز خرید تضمینی گندم با حضور بیش از 30 نفر از عوامل تشخیص ، ذیحساب و افت زنی مباشرین تعاون روستایی برگزار گردید .
وی افزود: در سال زراعی گذشته مقدار 646 هزار تن گندم توسط 70 مرکز خرید تضمینی از کشاورزان استان خریداری شد و به منظور خرید تضمینی سال آینده نیز کمیته ایی با حضورکارشناسان این شرکت مطابق دستورالعمل های ابلاغی ، از تمامی مراکز متقاضی اخذ مجوز خرید تضمینی بازدید به عمل آورده و ضمن تایید بسیاری از مراکز ، به چند مرکز نیز تذکرات لازم داده شد که در صورت عدم رفع نواقص ، اجازه خرید تضمینی گندم به ان ها داده نخواهد شد .
انتهای پیام/ز