حق شناس افزود: توجه به فرهنگسراها و نگاه خاص به ورزشهای همگانی با تاکید بر بانوان، کودکان، کهنسالان و معلولان و در متن قرار دادن فرهنگ و هنر نیز از برنامههاى دیگر شورا برای رسیدن به نشاط اجتماعی است.
عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه باید در هر منطقه شهری حداقل یک پردیس سینمایی وجود داشته باشد، گفت: در این صورت امکان حضور خانوادهها، جوانان و کودکان در کنار هم در محیطی سالم و فرهنگی، ورزشی و هنری میسر میشود.
وی با بیان اینکه شادی و غم به عنوان دو عنصر پایدار و طبیعی همزاد انسان بوده و هست، گفت: باید برای شادی و غم چارچوب و قواعد مشخصی را تنظیم کنیم.
حق شناس با اشاره به سنتها و آیینها در جمهوری اسلامی ایران گفت: در حوزه غمها و سوگواریها شاهد چارچوب و قاعده خاصی هستیم که تبدیل به یک رفتار اجتماعى شناخته شده در شهروندان شده است.
عضو شورای شهر تهران در ادامه افزود: آیینهایی که در ایام محرم، ماه رمضان و به خصوص در ایام شهادت امام علی(ع) وجود دارد همه نشانگر وجود قواعد عرفى و پذیرفته شده در حوزه غم و سوگواریهاى جمعى هستند که تبدیل به عرف در جامعه شده است.
حق شناس گفت: در سال های گذشته میتوانستیم به شادیهاى جمعى و نشاط در جامعه اهمیت و نظم بیشتری بدهیم و برایش حوزه خاصی را تعریف کنیم، اما متاسفانه در این زمینه بسیار کوتاهى و کم کاری شده است.
عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: از منظر روانشناسی اجتماعی، آمارها و گزارشها نشانگر این است که حال جامعه ما خوب نیست و افسردگى و خودکشى به ویژه در نسل جوان روز به روز افزایش مییابد.
وی گفت: این روند در شهرهای بزرگتر نگران کنندهتر است، چرا که فشارهاى زندگى شهرى ناشی از آلودگی هوا، ترافیک، کمبود ساعات اوقات فراغت و فرصت کمی که افراد برای حضور در خانواده کنار هم دارند در کلانشهرها بیشترمشهود و محسوس است.
انتهای پیام/