مقیمی با بیان این مطلب که مشکلات واحدهای صنعتی هرچه سریعتر باید رفع شود یادآورشد: در بررسیهای کارشناسی به دست آمده درخصوص مشکلات مربوط به واحدهای صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل مشخص شد که به روز نبودن فناوری این واحدها، بالا بودن قیمت تمام شده محصولات تولیدی، عدم صرفه اقتصادی برای صاحبان صنایع از مهمترین عوامل تعطیل یا نیمه تعطیل شدن واحدهای صنعتی در سطح استان هستند.
رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران با تعیین مهلت برای فرمانداران استان برای تعیین تکلیف واحدهای صنعتی تعطیل یا نیمه تعطیل تأکیدکرد: برخی از این واحدها برای دریافت تسهیلات از بانکها با مشکلاتی مواجه هستند و فرمانداران باید تا پایان سال گزارشی تفصیلی، تحلیلی و مبسوط از علل تعطیلی صنایع درشهرستانهای متبوع خود ارائه کنند.
مقیمی عزم دولت را در رفع موانع مربوط به صنایع را جدی دانست و افزود: معتقدم اگر قصد ایجاد فرصتهای شغلی را در استان داریم، ابتدا باید با نگاه آسیب شناسانه و در عین حال کارشناسی به ریشه یابی علتهای تعطیلی صنایع اقدام کنیم.
رئیس شورای برنامه ریزی استان تهران خاطرنشان کرد:مشکلات آن دسته از واحدهای تعطیل یا نیمه تعطیل که به واسطه بدهی به اداره بیمه یا مشکلات مالیاتی دارند را در صورت عدم رفع مشکل در ستاد تسهیل شهرستان در ستاد تسهیل استان بررسی و با جدیت پیگیری میکنیم.
انتهای پیام/