وی افزود که هزینه ساخت این حصار در مقایسه با هزینه جنگ آمریکا در افغانستان بسیار کم خواهد بود.
وزیر خارجه پاکستان گفت که از مرز ۲۳۰۰ کیلومتری بین این کشور و افغانستان روزانه حدود ۷۰ هزار نفر رفت و آمد میکنند و تردد این افراد سبب افزایش عملیات تروریستی، افراطی گری و قاچاق مواد مخدر میشود.
خواجه آصف افزود: هر مورد رفت و آمد افراد از جانب افغانستان و یا از جانب پاکستان به سمت افغانستان میتواند بی اعتمادی ایجاد کند و همچنن باعث فعالیتهای ترویستی در داخل خاک ما و یا در خاک فغانستان شود.
وی افزود که حصار کشی در امتداد مرز پاکستان و افغانستان به نفع هر دو کشور است، اما اسلام آباد به دلیل مشکلات مالی تاکنون توانسته تنها یک بخش از مرز خود با افغانستان را حصار کشی کند.
وزیر امور خارجه پاکستان ابراز امیدواری کرد که کار حصار کشی مرز بین پاکستان و افغانستان تا سال آینده میلادی به پایان برسد.
لازم به ذکر است که دولت کابل مخالفت خود را با حصار کشی مرز بین دو کشور ابراز کرده و آن را «یک کار بی فایده» در مبارزه با تروریسم خوانده است.
از دیگر سو، وزیر خارجه پاکستان، عودت بیش از ۲ میلیون مهاجر افغانستانی از کشورش به افغانستان را یک اقدام مهم برای برقراری صلح خواند و خواستار کمک آمریکا در راستای بازگرداندن افغانستانیهای مقیم پاکستان شد.
اسلام آباد مدعی است که گروههای افراطی از کمپهای مهاجران افغانستان عضو گیری میکنند، اما کابل اعلام کرد که پاکستان موضوع مهاجران افغانستان را برای مقاصد سیاسی استفاده میکند.
انتهای پیام/