وی با توجه به توسعه روزافزون فضای مجازی از دانش آموزان خواست: سواد اینترنتی خود را افزايش داده و با دقت خاصی از این فضا استفاده کنند و سعی کنند به هیچ عنوان اطلاعات شخصی و خصوصی خود را در گروههای اجتماعی انتشار ندهند.
به گفته وی انتشار فایلهای خصوصی از مهمترین آسیبهای اجتماعی در نوجوانان است.
این کارشناس سایبری با اشاره به سرقت اطلاعات شخصی کاربران توسط مجرمان سایبری گفت: مهمترین مانع برای جلوگیری از سرقت اطلاعات کاربران، عدم انتشار و به اشتراک گذاری تصاویر و اطلاعات شخصی و محرمانه است.
وی تاکید کرد: حتی سیستمهای رایانهای متصل به اینترنت باید فاقد اطلاعات مهم شخصی، خصوصاً عکسهای خانوادگی باشد.
این کارشناس سایبری در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به سرقتهای حساب بانکی توسط سارقان در فضای مجازی به خرید کالا به صورت اینترنتی اشاره کرد و گفت: هیچگاه ناآگاهانه و بدون هماهنگی با خانواده از سایتهای اینترنتی کالایی خریداری نکنند و در خرید آنلاین حتما مراقب دام فیشینگ مجرمان سایبری باشید.
کارشناس پلیس فتا در ادامه اعتیاد اینترنتی، افسردگی، بی بند و باری را از دیگر تهدیدات فضای مجازی برشمرد و افزود: کاربران باید با برنامه دقیق و مدون در استفاده از فضای مجازی خصوصا شبکههای اجتماعی و بازیهای رایانهای فعالیت نمیاند و مراقب باشند تا نه تنها در دام اعتیاد فضای مجازی نیفتند بلکه از مشکلات جسمی و روحی این فضا نیز در امان بمانند.
گفتنی است، این برنامه دو ساعت به طول انجامید و دانش آموزان سوالات خود را در راستای فضای مجازی مطرح و راهنماییهای لازم به آنان ارائه شد.
انتهای پیام/